onsdag den 17. oktober 2007

Flyv Billigt Til Bergen

Efter at have undersøgt varme og eksotiske rejsemål, går turen her til morgen nordpå. Vi undersøger hvor I kan købe de billigste flybilletter til Bergen. Da Julen ud fra et arbejdstager synspunkt falder perfekt i år, så I ved bare at holde 2 dages ferie får fri hele Julen og Nytåret, er det en god anledning til at holde en ordentlig juleferie.

Bergen er en fantastisk smuk historisk by, kendt for sine mange gamle træhuse. Over Julen er der nok ikke snegaranti, men ved at køre lidt ind i landet, finder I hurtigt sne, vinter og gode muligheder for skiløb.

Flybilletterne til Bergen, i dagens undersøgelse, har udrejse d. 21. december og hjemrejse d. 28. december. På den måde har I mulighed for at holde en dejlige lang kombineret kultur og skiferie i Norge.

Vores undersøgelse viser, at I finder de billigste flybilletter til Bergen her:

Travelstart.dk
Pris: 1.520 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: SAS

dk.lastminute.com
Pris: 1.550 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 1.565 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 1.580 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: SAS

Rejsefeber.dk
Pris: 1.595 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: SAS

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Bergen. Retur flybilletten til Bergen over jul koster 1.520 kr., hvilket er en rimelig pris for en flybillet til Bergen i højsæsonen. Sammenligner vi Travelstarts pris med de andre udbyderes priser, er der ikke den store prisforskel. Fra Travelstart til 5. billigste udbyder er der kun en prisforskel på 75 kr. På trods af den lille prisforskel på flybilletterne til Bergen, vil vi dog anbefale jer at vælge den billigste udbyder af flybilletter til Bergen.

Før I bestiller flybilletten til Bergen, skal I være opmærksomme på at der på vejen til Bergen, er en mellemlanding i Oslo. På vejen hjem går det derimod direkte fra Bergen til Køpenhavn.

Vi håber I får en god juleferie i Bergen og omegn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar