mandag den 15. oktober 2007

De Billigste Flybilletter Til Valencia

Vi går en lang og kold vinter i møde, for lettere at komme igennem de kolde mørke måneder, er det rart at have nogle højdepunkter at se frem til. Når vi har mulighed for det tager vi forskud på det danske forår i Sydeuropa. Turen går ofte til Spanien, og sådan bliver det sandsynligvis også til marts.

Da ingen af os tidligere har været i Valencia, er byen med i vores overvejelser. Det første skridt i planlægningen er at finde de billigste flybilletter til Valencia. Vi forestiller os at vi flyver til Valencia d. 22. marts og hjem til Danmark d. 30. marts. På den måde når vi en hel uge i Valencia og har god tid til at nyde vejret, besøge byens seværdigheder og spille et par runder golf.

Det første trin i vores planlægning er at undersøge hvor vi finder de billigste flybilletter til Valencia. I vores undersøgelse har vi fundet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Valencia, I kan se resultatet her:

Travelstart.dk
Pris: 2.161 kr.
Flyselskab: Alitalia

GoLeif.dk
Pris: 2.205 kr.
Flyselskab: Alitalia

Seat24.dk
Pris: 2.220 kr.
Flyselskab: Alitalia

BigTravel.dk
Pris: 2.250 kr.
Flyselskab: Alitalia

Flyprice.dk
Pris: 2.265 kr.
Flyselskab: Alitalia

Travelstart tilbyder de billigste flybilletter til Valencia. Prisen for flybilletten til Valencia er her 2.161 kr. og der flyves med Alitalia. Flybilletten til Valencia er hos Travelstart 44 kr. billigere end næstbilligste udbyder, så der er ikke den voldsomme besparelse på de første udbydere af flybilletter til Valencia.

Vi er lidt overrasket over prisniveauet, da vores forventning var at prisen på en flybillet til Valencia, ville være 400-500 kr. billigere end det er tilfældet. Vi må bare erkende at flybilletterne til Valencia ikke bliver meget billigere end fundet her.

På trods af de lidt høje priser, har vi stadigvæk Valencia med på vores liste over potentielle forårsrejsemål. Den næste fase i vores planlægning går ud på at finde priser på biler og hoteller i Valencia. Skal I også til at finde hotel og billeje i Valencia, vil vi anbefale jer at bruge hotels.com og avis.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar