tirsdag den 25. januar 2011

Direkte Flybillet Billund-Stockholm

Efter en lille tur omkring Restaurant Frederiks Have på Frederiksberg, tager vi igen hul på at skrive om flybilletter. I dag har vi valgt at kigge nærmere på flybilletter Billund-Stockholm, og som titlen på indlægget indikerer holder vi os til direkte flybilletter Billund-Stockholm.

Vi har kigget på flybilletter med udrejse den 9. juni og hjemrejse den 12. juni. Vi ved ikke helt hvor mange flyselskaber der flyver direkte på ruten, men har på fornemmelsen at både Cimber Sterling og Norwegian er til stede.

Travellink.dk
Pris: 1.612 kr.
Rejsetid: 1:20 t.
Afrejse Billund: Kl. 07:35
Afrejse Stockholm: Kl. 19:15
Flyselskab: Cimber Sterling


Estimeret afstand Billund-Stockholm: 676 km.

Vores antagelse viste sig at være forkert, vi har udelukkende kunne finde direkte flybilletter med Cimber Sterling på de valgte rejsedatoer. Derfor er vores eneste reelle mulighed at flyve med Cimber Sterling Billund-Stockholm.

Da flybilletten koster 1.612 Billund-Stockholm retur, kan vi egentlig godt leve med det, men det gjorde da ikke noget at billetten kostede lidt mindre.

Det er værd at notere at flybilletten kan bestilles direkte på Cimber Sterlings egen hjemmeside for 1.637 kr., hvis I skulle foretrække det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar