torsdag den 30. december 2010

Flybilletter til Thailand i Marts

Vi har på årets næstsidste dag valgt at kigge på flybilletter til Thailand i marts. Vi kommer til at vise de billigste flybilletter til Bangkok og Phuket med udrejse den 12. marts (ankomst den 13. marts) og hjemrejse den 26. marts.

Vores fokus er naturligvis på at finde billige flybilletter til Thailand i marts, men rejsetiden og komforten på de lange flyvninger spiller også en stor rolle når vi skal vælge flybilletter. Derfor viser vi som et minimum den billigste flybillet, men også den flybillet med den korteste rejsetid. Bemærk at vi ikke viser flybilletter der indebærer en overnatning i lufthavne på vejen, da det i vores optik er irrelevant.

Først kigger vi på flybilletter til Bangkok i Marts og derefter på Phuket.

Flybilletter til Bangkok i Marts
KLM.com
Pris: 6.559 kr.
Mellemlanding: Amsterdam
Rejsetid: 13:45 t. ud og 14:31 t. hjem
Ankomst Bangkok: Kl. 13:10 lokal tid
Ankomst Kastrup: Kl: 13:30 DK tid
Flyselskab: KLM

SAS.dk
Pris: 6.956 kr.
Mellemlanding: Direkte begge veje
Rejsetid: 10:35 t. ud og 12:00 t. hjem
Ankomst Bangkok: Kl. 15:25 lokal tid
Ankomst Kastrup: Kl. 06:25
Flyselskab: SAS

Estimeret distance København-Bangkok: 8.611 km.

Alle billige flybilletter lader til at være udsolgt, og derfor har vi valgt udelukkende at fokusere på flybilletter der har en fornuftig rejsetid. For små 6.600 kr. kan I komme til Bangkok med KLM på ca. 14 timer, hvor der mellemlandes i Amsterdam.

Vælger I at betale 400 kr. mere, går rejsen direkte København-Bangkok retur med SAS. Det betyder kort rejsetid og god komfort. Af de to flybilletter København-Bangkok i marts, vælger vi klokkeklart at flyve med SAS.

Er I friske på lange hjemrejsetider med overnatninger i lufthavne som Istanbul og Doha, kan flybilletterne købes fra ca. 5.600 kr.

Flybilletter København-Phuket i marts
Kilroy-Travels.dk
Pris:  kr.6.577 kr.
Mellemlanding: 2 Amsterdam og Bangkok begge veje
Rejsetid: 16:30 t. ud og 18:15 t. hjem
Ankomst Phuket: Kl. 9:30 lokal tid
Ankomst Kastrup: Kl. 11:45 DK tid
Flyselskaber: KLM, China Airlines, Bangkok Airways og SAS

Pris:  kr.7.112 kr.
Mellemlanding:1 Bangkok begge veje
Rejsetid: 14:50 t. ud og 17:40 t. hjem
Ankomst Phuket: Kl. 19:40 lokal tid
Ankomst Kastrup: Kl. 7:25 DK tid
Flyselskaber: SAS og Thai Air

Estimeret distance København-Phuket: 9.012 km.

Vi har fundet to flybilletter København-Phuket i marts som vi synes er rimelige. Den første fandt vi hos Kilroy Travels, hvor flybilletten med mange forskellige flyselskaber og 2 mellemlandinger hver vej koster 6.577 kr. Rejsetiden er egentlig ret fornuftig, men med 2 mellemlandinger hvor der er kort transfertid, kan tidsplanen hurtigt skride. Da vi samtidig ikke har de store positive associationer med China Airlines, valgte vi at researche videre.

Hos Expedia fandt vi en rigtig god flybillet til Phuket med SAS og Thai Air til 7.112 kr. Flybilletten indebærer 1 mellemlanding i Bangkok begge veje, hvilket giver en noget kortere rejsetid og mindre risiko for at tidsplanen skrider. Da vi samtidig kender begge flyselskaber rigtig godt og ved at komfort samt service er fornuftig, ville vi helt klar betale de ca. 500 kr. ekstra for flybilletterne til Phuket med SAS og Thai Air.

Som afrunding er det værd at notere at prisforskellen på flybilletterne til hhv. Bangkok og Phuket er yderst minimale. Altså koster det stort set ingenting at foretage den ekstra rejse fra Bangkok videre til Phuket med eksempelvis SAS/Thai Air.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar