onsdag den 29. december 2010

Flybillet København-Karup

Her på én af årets sidste dage, er vi igen begyndt at fokusere på indenrigs flybilletter i Danmark. I mandags skrev vi om flybilletter København-Aalborg og i dag koncentrerer vi os om flybilletter København-Karup.

Flybilletterne København-Karup er med udrejse torsdag den 21. april og hjemrejse søndag den 24 april. Hvis I booker i god tid repræsenterer disse priser en typisk pris på flybilletterne København-Karup.

Der er to flyselskaber der flyver direkte København-Karup og det er Cimber Sterling og Norwegian (Air Shuttle). Vi vælger derfor at vise de billigste flybilletter med de to flyselskaber.

Norwegian.dk
Pris: 477 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Ankomst Karup: Kl. 8:50
Ankomst Kastrup: Kl. 17:40
Flyselskab: Norwegian

Cimber.dk
Pris: 551 kr.
Rejsetid: 0:50 
Ankomst Karup: Kl. 8:45 el. 22:25
Ankomst Kastrup: Kl. 9:50, 16:45 el. 19:10
Flyselskab: Cimber Sterling

Norwegian tilbyder den billigste flybillet København-Karup og er 74 billigere end Cimber Sterling. Rejsetiden med de to selskaber er den samme. Passer rejsetiderne Jer godt, er der derfor al mulig god grund til at booke flybilletterne København-Karup med Norwegian.

Vil i have lidt flere valgmuligheder med ud- og hjemrejse tidspunkter er der lidt flere muligheder når hvis I vælger Cimber Sterling.

Generelt synes vi priserne på flybilletterne er yderst rimelige. Normalt sammenligner vi priserne med DSB, men det er ikke muligt at få en pris på hele rejsen København-Karup, men kun til Vejle eller Herning. Den billet koster 738 kr, og tager mellem 2-3 timer. Derefter er der 88 km fra Vejle til Karup og  25 km. fra Herning til Karup.

Kort sagt er flyet klart at foretrække fremfor DSB hvis man skal rejse fra København til Karup!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar