mandag den 27. december 2010

Flybillet København-Aalborg

Her til morgen har vi kigget på flybilletter København-Aalborg, dels for at se hvad prisen er og dels for at sammenligne priserne på fly og tog fra København til Aalborg.

I første omgang har vi valgt at kigge op flybilletter København-Aalborg med udrejse den 21. april og hjemrejse den 24 april. Vi har ikke taget højde for afrejsetidspunkter men udelukkende kigget på priser. Flybilletterne København-Aalborg og retur er naturligvis direkte.

Den billigste flybillet København-Aalborg
Supersaver.dk
Pris: 441 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Ankomst Aalborg: kl. 23:15
Ankomst København: kl. 20:55
Flyselskab: Cimber Sterling/SAS

Den billigste flybillet København-Aalborg retur fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten med Cimber Sterling og SAS kun koster 441 kr. Den kan købes til stort set samme pris hos mange af de andre udbydere men Supersaver.dk, havde den billigste flybillet, så det er dem vi nævner.

Hos DSB kan man af en eller anden grund i booke togbilletter længere frem end medio marts. Derfor har vi undersøgt priserne med udrejse torsdag den 3. marts og hjemrejse søndag den 6. marts, hvilket er det nærmest sammenlignelige vi kan finde. MEN HOV NEJ, selvom vi kunne vælge datoerne i DSBs booking system, kunne vi endnu ikke købe billetterne, WEIRD!!!

Ok, vi prøver nogle nye datoer, og tager første torsdag-søndag i februar (som så er 3.-6. februar) , og krydser nu fingre for at vi kan få oplyst nogle priser på togbilletter København-Aalborg og retur. Wupti, der var bingo og vi kan endda få Orange billetter.

Togbillet København-Aalborg og retur
DSB.dk
Pris: 424 kr.
Rejsetid: 4:52 t. ud og 4:22 t. hjem.
Ankomst Aalborg: Kl. 14:52
Ankomst København: Kl. 15:22
Togselskab: DSB

Nå, men så lykkedes det at få en pris, og togbilletten København-Aalborg retur står i 424 kr., altså 17 kr. billigere end flybilletten. Rejsetiden er ca. 4,5 timer med DSB og 45 min. med flyet, nuvel, man skal både til og fra lufthavnene og det koster også penge, meeeeennn der er som minimum et par timer at spare begge veje, så vi tager til hver en tid flyet til Aalborg!

Hvorvidt I gør det samme vil vi lade være op til jer, det har jo i høj grad også noget at gøre med hvilken transport form man foretrækker! Uanset om I holder jer på landjorden eller ej, så har vi i hvert fald forsøgt at vise priserne og rejsetiderne forbundet med de to rejseformer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar