søndag den 6. juni 2010

Flybillet København-Rom

Vi fortsætter med at finde billige flybilletter til Europæiske storbyer i september. Valget af storbyer er gjort med henblik på at vejret og temperaturen i storbyerne skal være velegnet til ferie - altså skal det hverken være for varmt eller koldt. Derfor er valget i september rejsemål faldet på byer som Barcelona, Nice og nu Rom.

Vores krav til flybilletten til Rom er 1) at der flyves direkte til og fra Rom, 2) at vi senest ankommer til Rom kl. 20:00 og 3) at flybilletten er rimelig i pris. De valgte flybilletter til Rom er med udrejse den 15. september og hjemrejse den 20. september.

Flybillet København-Rom
Transavia.com
Pris: 1.188 kr.
Ankomst Rom: 10:00
Ankomst København: 13:35
Flyselskab: Transavia

Den billigste direkte flybillet København-Rom kan købes hos Transavia, hvor flybilletten til Rom koster 1.188 kr. Vi synes at prisen på flybilletten til Rom er yderst rimelig og til den pris er vi friske på at skulle flyve tidligt afsted til Rom.

Ønsker I at sove et par timer længere på udrejsedagen, kan nedenstående flybillet anbefales:

Norwegian.com
Pris: 1.455 kr.
Ankomst Rom: 13:00
Ankomst København: 16:05
Flyselskab: Norwegian

Flybilletten København-Rom med Norwegian er små 300 kr. dyrere, så hvis I synes 3 timers ekstra søvn på udrejsedagen er de penge værd, skal I helt klart vælge flybilletten til Rom med Norwegian.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar