mandag den 7. juni 2010

Flybillet Malaga fra København

På denne utrolig våde regnvejrsmandag, fortsætter vi med at finde billige flybilletter til Sydeuropa i september. I dag har vi fundet flybilletter til Malaga fra København.

Flybilletterne til Malaga er med udrejse den 18. september og hjemrejse den 25 september. Vores krav til flybilletterne er som følger, 1) de skal flyves direkte begge veje, 2) vi vil ikke ankomme i Malaga senere end kl. 20:00 og 3) flybilletterne til Malaga skal naturligvis være super billige.


Flybilletter Malaga fra København
Flybillet.dk
Pris: 1.665 kr.
Ankomst Malaga: Kl: 16:10
Ankomst København: Kl: 11:40
Flyselskab: Spanair

Den billigste direkte flybillet til Malaga fra København fandt vi hos Flybillet.dk, hvor flybilletten til Malaga med Spanair koster 1.665 kr. Det synes vi egentlig er en meget rimelig pris for flybilletten, flyvetiden til Malaga er trods alt beregnet til 3:45 timer.

Vil I have den absolut billigste flybillet til Malaga, kan den købes hos Travellink.dk. Her koster en flybillet til Malaga med mellemlanding i Bruxelles på både ud- og hjemrejsen 75 kr. mindre. Det giver en ekstra rejsetid på 3 timer hver vej, og kan umuligt være besparelsen værd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar