torsdag den 10. juni 2010

Fly København-Alicante

Vi fortsætter med at finde flybilletter til Sydeuropa. Grunden til at vi har valgt flybilletter København-Alicante er at vi netop har lejet en lejlighed lige udenfor Alicante sidst i september.

Flybilletterne er med udrejse den 18 september og hjemrejse den 25 september. Da vi kun har en uge i Alicante, har vi følgende krav til fly København-Alicante. 1) det skal være en direkte flybillet begge veje, 2) flybilletten skal være nogenlunde rimlig og 3) vi gider ikke ankomme til Alicante senere end kl. 21:00.

Fly København-Alicante
Norwegian.com
Pris: 1.997 kr.
Ankomst Alicante: 11:20
Ankomst København: 15:25
Flyselskab: Norwegian

Den billigste direkte flybillet København-Alicante fandt vi hos Norwegian, hvor flybilletten til Alicante koster 1.997 kr.

Vi synes ikke det er super billigt, men omvendt har vi fået en rigtig god pris på lejligheden ved Alicante, så 500 kr. fra eller til gør ikke den store forskel på denne flybillet. Vores eneste anke er at vi skal rigtig tidligt op da flyet til Alicante letter fra København kl. 7:40. Det betyder at vi skal rigtig tidligt op, men heldigvis kan vi slappe af når vi kommer frem.

Den billigste flybillet vi overhovedet har kunne finde til Alicante på de valgte rejsedatoer koster 1.807 kr. Her er flybilletten København-Alicante dog med 1 mellemlanding både på ud- og hjemrejsen, hvilket giver en rejsetid der er næsten dobbelt så lang som den direkte flybillet. Det giver sig selv at en besparelse på 190 kr. ikke er 7 timers ekstra rejsetid værd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar