mandag den 7. juni 2010

Flybillet København-Lissabon

Det er længe siden vi har været omkring Portugal, og når nu temaet er billige flybilletter til Storbyer i Sydeuropa, er det utroligt oplagt at medtage Lissabon.

Derfor har vi valgt at finde flybilletter København-Lissabon der passer til en forlænget weekend i Lissabon. Da vi samtidig vil tage højde for vejret, så det ikke bliver alt for varmt, har vi kigget på flybilletter København-Lissabon med udrejse den 16. september og hjemrejse den 19. september.

Vi er på udkig efter 1) direkte flybilletter på både ud- og hjemrejse, 2) hvor vi ikke ankommer i Lissabon efter kl. 20:00 og 3) det skal være super billige flybilletter.

Flybillet København-Lissabon
Cimber.dk
Pris: 1.705 kr.
Ankomst Lissabon: 18:15
Ankomst København: 22:10
Flyselkskab: Cimber Sterling

Cimber Sterling tilbyder den billigste flybillet København-Lissabon, og flybilletten kan erhverves for 1.705 kr. Det synes vi er en yderst rimelig pris og det vil vi gerne give for en direkte flybillet til Lissabon.

Det eneste reelle alternativ til Cimber Sterling er TAP Portugal. Flybilletten til Lissabon med TAP kan købes billigst hos Sky-Tours.com til 2.222 kr - altså er den 500 kr. dyrere end flybilletten til Lissabon med Cimber Sterling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar