fredag den 17. april 2009

Flybilletter til Miami fra 3.003 kr.

Det er ved at være rigtig længe siden vi har skrevet om flybilletter til Miami og Florida, hvilket er en skam da vi elsker Miami og Florida. De tidligere år har vi typisk rejst til Miami i oktober og november. I år forsøger vi at rejse til Miami og Florida i september, om ikke andet så for at prøve det.

Læs vores Miami, Florida, Key West & New York rejsebeskrivelse fra november 2007.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Miami med udrejse d. 12. september og hjemrejse d. 26. september. Vi tilstræber at vise den billigste flybillet til Miami, men også den flybillet til Miami der giver den kortste rejsetid.

Flybilletter til Miami, Florida

GoLeif.dk
Pris: 3.003 kr.
Mellemlandinger ud: London Heathrow og Boston
Mellemlandinger hjem: Paris Charles de Gaulle
Rejsetid ud: 19:15 t.
Rejsetid hjem: 12:55 t.
Flyselskaber: American Airlines, British Airways og SAS

Vi fandt den billigste flybillet til Miami hos GoLeif.dk, hvor flybilletten til Miami med American Airlines koster 3.003 kr. Det er en fuldstændig vanvittig billige flybillet til Miami - vi kan ikke erindre at have set den til den pris tidligere.

Ved så lav en pris, plejer rejseplanen at være fuldstænding tosset, men det er ikke tilfældet her. Godt nok er rejsetiden på vej til Miami lidt lang, men til gengæld er hjemrejsen lynhurtig over Paris.

Det eneste minus ved denne flybillet til Miami, er at American Airlines ikke tilbyder lækre moderne fly, men servicen er rimelig, og helt ærlig transport til Miami for 3.000 kr.!

Supersaver.dk
Pris: 4.183 kr.
Mellemlandinger ud: Newark
Mellemlandinger hjem: Newark
Rejsetid ud: 17.03 t.
Rejsetid hjem: 14:55 t.
Flyselskab: Continental Airlines

Supersaver.dk tilbyder en flybillet til Miami med Continental til 4.183 kr. Flybilletten til Miami med Continental indebærer kun én mellemlanding hver vej, men den samlede rejsetid er den samme som den billigste flybillet til Miami hos GoLeif.dk.

Vi har en marginal præference for Continental Airlines fremfor AA, men det retfærdiggør på ingen måde en prisforskel på 1.000+ kr.

SAS.dk
Pris: 5.230
Mellemlandinger ud: Newark
Mellemlandinger hjem: Chicago
Rejsetid ud: 13:48 t.
Rejsetid hjem: 15:36 t.
Flyselskab: SAS

Den sidste flybillet vi har valgt at medtage, er en flybillet til Miami med SAS. Flybilletten til Miami med SAS er 2.000 kr. dyrere end flybilletten til Miami med AA og rejsetiden er stort set identisk.

Grunden til at vi har valgt at medtage SAS flybilletten til Miami, er at SAS har markant lækrere fly end de to ovenstående flyselskaber. Vi vil helst flyve med SAS til Miami, men vi er nok ikke villige til at betale 2.000 kr. mere for flybilletten til Miami med SAS.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Miami.

Bestil flybilletterne til Miami hos GoLeif.dk, Supersaver.dk el. SAS.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar