lørdag den 20. december 2008

Flybilletter Rønne-København

Efter at have rejst rundt i Thailand i 3 uger er vi tilbage med undersøgelser af priser på flybilletter til hele verden. I første omgang samler vi op på vores undersøgelser af flybilletter i Danmark, hvor vi senest undersøgte prisen på flybilletter København-Rønne og nu undersøger priserne på flybilletter Rønne-København.

Flybilletterne Rønne-København er med udrejse d. 14. februar og hjemrejse 1 uge senere. Nedenstående viser vi de billigste flybilletter og kommenterer på resultaterne.

De billigste flybilletter Rønne-Købehavn
Travelstart.dk
Pris: 796 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: Cimber Air

Cimber.dk
Pris: 821 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: Cimber Air

Travelstart.dk tilbyder den billigste flybillet Rønne-København. Flybilletten Rønne-København er med Cimber Air, der tilbyder den identiske flybillet Rønne-København 25 kr. dyrere.

Sammenligner vi priserne på flybilletterne København-Rønne, er flybilletterne Rønne-København ca. 100 kr. dyrere. Det er første gang i undersøgelserne af flybilletter i Danmark at vi ser en nævneværdig prisforskel i den størrelsesorden.

Selvom flybilletten Rønne-København er noget dyrere synes vi nu stadigvæk at prisen på flybilletten er yderst rimelig. Alternativerne er at tage færgen eller køre selv over Sverige. Det er ikke meget billigere men rejsetiden er meget længere.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter i Danmark.

Bestil den billigste flybillet Rønne-København hos Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar