lørdag den 20. december 2008

Flybilletter København-Sønderborg

Efter 3 ugers vidunderlig ferie i Thailand, vender vi nu tilbage med fuld styrke på bloggen, så vi kan få indhentet det forsømte. Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til København fra Rønne, går vi nu igang med den sidste danske indenrigsrute i Danmark. Her undersøger vi priserne på flybilletter til Sønderborg fra København og til København fra Sønderborg.

I dette indlæg finder vi de billigste flybilletter København-Sønderborg. Flybilletterne er med udrejse d. 14. februar og hjemrejse d. 21. februar.

De billigste flybilletter København-Sønderborg
Travelstart.dk
Pris: 1.031 kr.
Rejsetid: 0:40 t.
Flyselskab: Cimber Air

Cimber.dk
Pris: 1.049 kr.
Rejsetid: 0:40 t.
Flyselskab: Cimber Air

De billigste flybilletter København-Sønderborg kan bestilles hos Travelstart.dk. Hvor flybilletten København-Sønderborg med Cimber Air koster 1.031 kr., hvilket er 18 kr. billigere end flybilletten kan købes hos Cimber Air selv. Prisforskellen mellem de 2 udbydere er godt nok marginal, men hvor ikke købe 2 identiske ydelser hos den billigste udbyder.

Prisen på flybilletten København-Sønderborg ligger en anelse over hvad vi havde forventet/håbet. Men det er en lille dansk destination der kun beflyves af Cimber Air, og derfor er det forventeligt at prisen ligger lidt højere end på de andre danske indenrigsdestinationer.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter i Danmark.

Bestil den billigste flybillet København-Sønderborg hos Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar