søndag den 8. juni 2008

Flybilletter til London i September

Her til formiddag undersøger vi priserne på flybilletter til London i september. Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til London i juli og august, og vil fortsætte vores undersøgelsesrække hver måned. Årsagen til vores fokus på London, er at som mange andre danskere elsker byen.

Vores undersøgelse bliver foretaget på flybilletter til London fra København, Århus, Aalborg og Billund. For hver afrejse lufthavn viser vi den billigste udbyder af flybilletter til London samt det bedste alternativ til den billigste flybillet til London.

Undersøgelsen i dag bliver foretaget på flybilletter til London med udrejse d. 4 september og hjemrejse d. 7. september.

De billigste flybilletter til London fra København bookes her
EasyJet.com
Pris: 552 kr.
Ankomst lufthavn: Stansted
Flyselskab: EasyJet

Sterling.dk
Pris: 1.082 kr.
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airlines

Prisforskel flybilletter til London fra København: 530 kr.

EasyJet er den klar billigste udbyder af flybilletter til London fra København. Mønstret er fuldstændig det samme som de tidligere undersøgelser, EasyJet er den billigste udbyder herefter kommer Sterling på en klar 2. plads mens SAS er 200-300 kr. dyrere end Sterling.

Vores anbefaling er helt klart at bestille flybilletterne til London hos EasyJet, med mindre det er meget lettere for jer at ankomme i Gatwick eller Heathrow frem for Stansted. Hvis ankomst lufthavnen er det vigtigste parameter for jer, skal I vælge Sterling til Gatwick og SAS til Heathrow eller London City Airport.

Flybilletterne til London fra Århus bestilles her
RyanAir.com
Pris: 358 kr.
Ankomst lufthavn: Stansted
Flyselskab: RyanAir

BudJet.dk
Pris: 2.268 kr.
Ankomst lufthavn: London City Airport
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybilletter til London fra Århus: 1.910 kr.

RyanAir.com tilbyder de suværent billigste flybilletter til London fra Århus. Faktisk er prisen hos RyanAir.com den billigste vi har set i vores undersøgelser af flybilletter til London. Prisforskellen mellem RyanAir.com og BudJet er hele 1.910 kr., så uanset hvor i London I skal til, skal flybilletterne til London fra Århus købes hos RyanAir.com

De 2 billigste flybilletter til London fra Aalborg købes her
Supersaver.dk
Pris: 1.313 kr.
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Travellink.dk
Pris: 1.343 kr.
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybilletter til London fra Aalborg: 30 kr.

Supersaver tilbyder de billigste flybilletter til London fra Aalborg, men er kun beskedne 30 kr. billigere end Travellink. Da Sterling er det eneste flyselskab der flyver direkte til London fra Aalborg, er der ikke så mange alternativer på denne rute. I dette tilfælde er det interessant at det er dyrere at købe flybilletterne til London fra Aalborg direkte hos Sterling end at købe dem hos Supersaver og Travellink.

Bestil de 2 billigste flybilletter til London fra Billund her
RyanAir.com
Pris: 537 kr.
Ankomst lufthavn: Stansted
Flyselskab: RyanAir

Sterling.com
Pris: 1.223 kr.
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybilletter til London fra Billund: 686 kr.

RyanAir.com er igen tilbyder igen de billigste flybilletter til London fra Billund. Prisforskellen på RyanAir.com og Sterling er meget markant, idet flybilletten til London hos Sterling koster hele 686 kr. mere. Vi vil helt klart anbefale jer at købe flybilletterne til London fra Billund hos RyanAir.com, med mindre det er markant bedre for jer at ankomme i Gatwick frem for Stansted.

Overordnet set er priserne de samme på flybilletterne til London fra de 4 største danske lufthavne. Der er heller ikke sket den store udskiftning i de billigste udbydere som er RyanAir.com, EasyJet og Supersaver.

Læs vores indlæg om flybilletter til London i August her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar