mandag den 9. juni 2008

Flybilletter til Algarve (Faro)

Den Iberiske halvø er lige os. Her på redaktionen er vi vilde med Spanien og Portugal. Derfor er de to lande de klart hyppigst undersøgte rejsemål her på redaktionen. I dag undersøger vi priserne på flybilletter til Algarve/Faro i September. I stedet for at udbrede os om Portugals og Spaniens fortræffeligheder, går vi lige til sagen og viser hvor I kan bestille de billigste flybilletter til Algarve/Faro.

De undersøgte flybilletter til Algarve har udrejse d. 20. september og hjemrejse d. 27 september. På den måde får vi en uges solskin inden det sure efterår for alvor tager sit greb i os. Nedenstående viser vi de 3 billigste og mest interessante flybilletter til Algarve på de valgte rejsedatoer.

Sterling.com
Pris: 1.999 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 2.193 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Flyprice.dk
Pris: 3.163 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SN Brussels Airlines

Prisforskel flybilletter til Algarve: 194 kr.

Flybilletterne til Algarve bestilles billigst hos Sterling. Hos Sterling koster flybilletten til Algarve 1.999 kr., hvilket er 194 kr. billigere end tilsvarende flybillet hos Supersaver. Det billigste alternativ til flybilletten med Sterling er flybilletten til Algarve med SN Brussels Airlines hos Flyprice til 3.163 kr. Da flybilletten er mere end 1.000 kr. dyrere og indebærer en mellemlanding på vejen til Algarve, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten til Algarve hos Sterling.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Faro (Algarve) her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar