tirsdag den 5. februar 2008

De Billigste Flybilletter til Luleå

Vi fortsætter serien af undersøgelser af flybilletter til Nordnorge og Nordsverige. Vi har indtil videre undersøgt priserne på flybilletter til Narvik, Tromsø, Bodø og Kiruna. Nu har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Luleå. Med sine ca. 73.000 indbyggere er Luleå de nordligste svenske by med mere end 30.000 indbyggere.

Prisniveauet på de 4 destinationer vi har undersøgt indtil videre har ligget fra ca. 1.900 kr. til ca. 2.800 kr. Vi forventer at priserne på flybilletter til Luleå kommer til at ligge midt i dette interval. Prisnerne på de 3 billigste flybilletter til Luleå er alle for flybilletter med udrejse d. 7. juni og hjemrejse d. 14. juni.

Travellink.dk
Pris: 1.834 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 2.087 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 2.087 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

De 3 billigste udbydere af flybilletter til Luleå tilbyder alle sammen identiske flyrejser med SAS. Derfor er det kun relevant at kigge på hvilken udbyder der er billigst. Travellink tilbyder den billigste flybillet til Luleå. Med en pris på 1.834 kr. er Travellink 253 kr. billigere end de 2 andre udbydere i top3. Vi vil derfor uden omsvøb anbefale jer at bestille flybilletten til Luleå hos Travellink.

Læs vores tidligere undersøgelser af flybilletter til Narvik, Tromsø, Bodø og Kiruna her.
Bestil flybilletten hos Travellink her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar