tirsdag den 5. februar 2008

De 3 Billigste Flybilletter til Tromsø

I vores lille serie af undersøgelser af flybilletter til Nordnorge og Nordsverige, undersøger vi idag hvor I kan købe de 3 billigste flybilletter til Tromsø i Nordnorge. Igår undersøgte vi flybilletter til Narvik og Kiruna, og priserne på flybilletter til de to destinationer lå fra 2.355 kr. til 2.757 kr. Vores forventning er at flybilletterne fra København til Tromsø ligger på nogenlunde samme niveau.

Priserne vist i undersøgelsen idag tager udgangspunkt i en flybillet til Tromsø med udrejse d. 7. juni og hjemrejse d. 14. juni. Nedenstående har vi listet de 3 billigste udbydere af flybilletter til Tromsø.

Travelstart.dk
Pris: 2.356 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 2.371 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: SAS/Wideroe's Flyveselskab

Supersaver.dk
Pris: 2.386 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: SAS flyves af Braathens/Wideroe's Flyveselskab

Prisforskellen mellem de 3 billigste udbydere er beskedne 30 kr., men den billigste udbydere, Travelstart, tilbyder også den bedste flybillet. Flybilletten til Tromsø med Travelstart indebærer nemlig kun 1 mellemlanding hver vej. Købes flybilletten til Tromsø hos de andre udbydere, indebærer det 2 mellemlandinger på flyrejsen hjem fra Tromsø. Af den grund, er Travelstart det oplagte valg når flybilletten til Tromsø skal købes.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Narvik og Kiruna her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar