søndag den 10. februar 2008

Billige Flybilletter til Trondheim

Vi har den seneste uge undersøgt priserne på flybilletter til 5 forskellige destinationer i Nordnorge og Nordsverige. Senest undersøgte vi priserne på flybilletter til Luleå ved den Botniske Bugt. Idag er vi rykket 600-700 km. sydvest på til Trondheim. Trondheim er med sine ca. 160.000 indbyggere norges 3. største by. Med sin beliggenhed for foden af fjeldene og ud til fjorden, ligger Trondheim som så mange andre norske byer helt fantastisk smukt.

Vores undersøgelse af flybilletter til Trondheim tager udgangspunkt i flybilletter med udrejse d. 7. juni og hjemrejse d. 14. juni. Nedenstående har vi listet de 3 billigte udbydere af flybilletter til Trondheim på de valgte datoer.

BudJet.dk
Pris: 1.625 kr.
Mellemlandinger: 1/Direkte
Flyselskab: Wideroe

Travelstart.dk
Pris: 1.804 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Wideroe

MrJet.dk
Pris: 1.819 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Wideroe

BudJet tilbyder den billigste flybillet til Trondheim og er hele 179 kr. billigere end Travelstart. De udbudte flybilletter et stort set identiske, dog har flybilletten til Trondheim hos BudJet 1 mellemlanding på vejen til Trondheim, mens de to andre udbyderes flybilletter er direkte flyvninger på både ud- og hjemrejse.

Hvorvidt I foretrækker den éne frem for den anden, er op til jer. Vores egen holdning er at en besparelse på 179 kr. ikke står mål med en ekstra rejsetid på 2-4 timer, som mellemlandingen medfører.

Den nærmeste alternative lufthavn til Trondheim er i Østersund. Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Østersund.

Bestil den billigste flybillet til Trondheim hos BudJet eller bestil den billigste direkte flybillet til Trondheim hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar