onsdag den 7. december 2011

Fly København - Kangerlussuaq i Julen

Dette bliver vores sidste indlæg om flybilletter i Julen i denne omgang. Vi har være vidt omkring i Skandinavien og vi runder af med den ultimative juledestination, Grønland.

Vi har kigget på flybilletter København - Kangerlussuaq (Sdr. Strømfjord) med udrejse den 22. december og hjemrejse den 27. december. Så vidt vi er orienteret er det udelukkende Air Greenland der flyver direkte fra København, så vi forventer at prisen er ret høj på flybilletten. Udover monopolet på ruten, rammer vi en højtid og er ret sent ude, så flybilletten må næsten blive meget dyr.

AirGreenland.com
Pris: 9.628 DKK
Flyvetid: 4:50 t. ud og 4:20 t. hjem
Afrejse København: Kl. 9:00
Afrejse Kangerlussuaq: Kl:13:05
Flyselskab: Air Greenland

Der er kun Fleksible Economy billetter tilbage, da de koster næsten det samme som Restriktive Fares på Business Class, har vi valgt Business Class begge veje. Vi vil hellere have komfort end fleksible billetter, og med en prisforskel på 290 DKK, tager vi turen på Business Class.

Det er sandsynligvis de færreste der rent faktisk skal holde Jul i Kangerlussuaq. Skal I eksempelvis videre til Nuuk koster flybilletten med mellemlanding i Kangerlussuaq 10.726 DKK, hvilket kun er 1.000 DKK ekstra for turen til Nuuk.

Alt i alt er flybilletterne til Grønland rigtig dyre, men det er meget som forventet taget alle de fordyrende faktorer med i ligningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar