mandag den 23. maj 2011

Flybilletter Billund-London

I dag har vi søgt efter flybilletter Billund-London. Vi var interesserede i 2 ting 1) er der stadigvæk direkte fly fra Billund-London og 2) hvad koster en sådan.

Vi har kigget på flybilletter med udrejse fra Billund den 18. august og hjemrejse den 21. Nedenstående har vi vist de 2 direkte flybilletter Billund-London vi har fundet på de valgte datoer.

Flybilletter Billund-London
Ryanair.com
Pris: 376 kr.
Rejsetid: 1:30 t.
Afrejse Billund: Kl. 20:25
Afrejse London Stansted: Kl. 7:10
Flyselskab: Ryanair

Cimber.dk
Pris: 1.749 kr.
Rejsetid: 1:35 t.
Afrejse Billund: Kl. 7:00
Afrejse London Gatwick: Kl. 14:40 el. 21:10
Flyselskab: Cimber Sterling

Der er milevid forskel på priserne på de 2 direkte flybilletter Billund-London. Flybilletten til London med Ryanair koster kun 376 kr. og er mere end 1.300 kr. billigere end flybilletten med Cimber Sterling.

Skal man eksempelvis på forlænget weekend til London giver billetten med Ryanair dog ikke så meget value for money, da der er sen udrejse og tidlig hjemrejse - altså kort tid i London.

Vælger I det meget dyrere flybillet med Cimber, er der maksimal value for money, da der er tidlig udrejse torsdag og potentiel sen hjemrejse søndag hvis man ønsker det. På den måde får man lidt ekstra ophold ud af de penge der skal betales for hotellet uanset valg a flybillet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar