onsdag den 13. april 2011

Flybillet Fra Aalborg til København

I går skrev vi om flybilletter fra København til Aalborg, og her til morgen har vi kigget på flybilletter fra Aalborg til København. De flybilletter vi har kigget på er med udrejse den 19. maj og hjemrejse den 22. maj.

De priser vi viser ikke gebyr for check ind af bagage og hvad der ellers måtte tilkomme at gebyrer på flybilletten. Vi har valgt at være helt fleksible mht. afrejse og hjemrejse tidspunkter, så vi kan vise de absolut billigste flybilletter fra Aalborg til København og retur.

Norwegian.dk
Pris: 536 kr.
Flyvetid: 0:45 t.
Afrejse Aalborg: Kl. 06:25
Hjemrejse København: Kl. 15:45, 17:40 el. 20:35
Flyselskab: Norwegian

Cimber.dk
Pris: 728 kr.
Flyvetid: 0:50 t.
Afrejse Aalborg: Kl. 06:45
Hjemrejse København: Kl. 9:10, 13:05, 14:55, 17:30 el. 22:30
Flyselskab: Cimber Sterling

Norwegian tilbyder den billigste flybillet fra Aalborg til København og retur. Flybilletten med Norwegian er næsten 200 kr. billigere end flybilletten med Cimber Sterling.

Flyvetiden med de to flyselskaber er næsten identisk, hvilket også er tilfældet for deres service og komfort. Det er ofte spiller den største rolle er hvilke rejsetidspunkter der passer bedst, og ikke nødvendigvis om flybilletten koster 100-200 kr. mere eller mindre.

På de to flyselskabers billigste flybilletter tilbyder Cimber Sterling lidt flere hjemrejsetidspunkter, men begge selskaber har langt flere udrejsetidspunkter at vælge i mellem,, hvilket er vigtigt for jer der ikke har lyst til at rejse før kl. 7 om morgenen.

Tog eller Fly Aalborg-København?
For sammenligningens skyld har vi lige tjekket togpriserne fra Aalborg til København, og lad os bare slå fast, at der i dette tilfælde, ikke er noget at spare. Togbilletten med DSB koster 496 kr. og rejsetiden er 4:40 til København og 5:21 timer hjem til Aalborg.

Altså er priserne stort set identiske og rejsetiderne er bare markant længere med toget. Der til går rejsetid til og fra lufthavnen i både København og Aalborg, men omvendt skal de fleste også frem og tilbage til de respektive Hovedbanegårde. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar