onsdag den 22. september 2010

Fly København-Bali

Vi overvejer selv at tage på ferie til Bali i februar. Godt nok er det i den sæson hvor der kommer mest regn på Bali, men og kalde det reel regntid vil vi nu ikke.

I den anledning har vi undersøgt priserne på fly København-Bali med udrejse den 16. februar og hjemrejse den 1. marts - altså med ankomst i København den 2. marts.

Nedenstående viser vi de flybilletter der er med i vores overvejelser. De vigtigste kriterier for vores valg af flybilletter er 1) pris, 2) rejsetid/antal mellemlandinger og 3) komfort på turen.

Fly København-Bali
Seat24.dk
Pris: 6.328 kr.
Rejsetid: 24:30 t. ud og 26:35 t. hjem
Mellemlandinger: Wien/Taipei ude og Taipei/Frankfurt hjem 
Ankomst Bali: kl. 14:45
Ankomst København: kl. 11:45
Flyselskab: Austrian Airlines/China Airlines ud og China Airlines/SAS hjem

QatarAirways.com
Pris: 6.387 kr.
Rejsetid: 20:45 t. ud og 21:55 t. hjem
Mellemlandinger: Doha både ud og hjem
Ankomst Bali: kl. 19:05
Ankomst København: kl. 13:15
Flyselskab: Qatar Airways

Den billigste flybillet København-Bali fandt vi hos Seat24.dk, hvor billetten til Bali koster 6.328 kr. Det synes vi er en meget fair pris for så lange flyvninger, men problemet med flybilletten er rejsetiden, mellemlandingerne og flyselskabet.

Flybilletten indebærer 24-27 timers rejsetid, 2 mellemlandinger og de to længere flyvninger er med China Airlines, som vi ikke har hørt mange rosende ord om.

Vores alternativ er Qatar Airways, et af få 5-stjernede flyselskaber, prisen er den samme, men ellers er flybilletten København-Bali med Qatar Airways bedre på alle punkter.

Rejsetiden er 3-5 timer kortere, der er kun én mellemlanding i Doha, og vi har udelukkende hørt rosende ord om Qatar Airways.

Vi har derfor valgt at bestille flybilletten København-Bali med Qatar Airways, og glæder os til at skrive en opfølgning på turen i starten af marts!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar