torsdag den 12. august 2010

Indenrigsfly Århus-København

Dagens indlæg handler om indenrigsfly Århus-København, som er opfølgning på vores indlæg om indenrigsfly København-Århus.

De flybilletter vi har kigget på er med udrejse den 7. oktober og med hjemrejse den 10. oktober. Vores fokus er på at finde de billigste flybilletter Århus-København, men også at synliggøre hvor mange daglige afgange hver af flyselskaberne tilbyder.

Supersaver.dk
Pris: 486 kr.
Ankomst København: 9:40, 14:15 el. 16:30
Ankomst Århus: 9:50 el. 12:20
Flyvetid: 0:35 t.
Flyselskab: SAS

Cimber.dk 
Pris: 549 kr. 
Ankomst København: 15:15, 17:55 el. 20:40 
Ankomst Århus: 14:10, 16:30 el. 22:30 
Flyvetid: 0:40 t. 
Flyselskab: Cimber Sterling

SAS og Cimber Sterling er de to flyselskaber der flyver indenrigs Århus-København. Den billigste flybillet er med SAS og kan købes hos Supersaver.dk til 486 kr. Købes flybilletterne hos Supersaver, kan I vælge ml. 3 udrejsetidspunkter og 2 hjemrejsetidspunkter.

Cimber Sterling, den eneste konkurrent på ruten, tilbyder flybilletterne Århus-København til 549 kr., hvilket er en anelse dyrere end flybilletten med SAS. Cimber Sterling tilbyder 3 ud- og hjemrejsetidspunkter, altså et enkelt hjemrejsetidspunkt end SAS.

Hvorvidt I foretrækker det ene flyselskab frem for det andet, må med de små prisforskelle, helt og aldeles bestemmes af hvilke rejsetidspunkter der passer jer bedst.

Som vi også nævnte i indlægget om indenrigsfly København-Århus, mener vi at toget er det bedste transportmiddel ml. Århus og København, da det kan være billigere og både i Århus og København ankommer man midt i byen. Det er efter vores overbevisning først og fremmest rejsetiden til og fra Århus lufthavn der udgør den største barriere mod at tage flyet ml. Århus og København.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar