onsdag den 7. juli 2010

Fly Til Grønland

Her på bloggen er der ikke tidligere skrevet et indlæg om flybilletter til Grønland, og det er en stor skam, for Grønland er et fantastisk rejsemål som man aldrig glemmer.

Jeg var selv i Grønland helt tilbage i år 2000 og det var en KÆMPE oplevelse som jeg aldrig glemmer. Selv om Nuuk, hvor jeg opholdt mig, også afspejler Grønlands store sociale problemer, er man aldrig mere end 5 minutter væk fra en helt enestående natur. Kigger man udover fjorden er der stort set altid sæler eller hvaler i vandet.

Nå, men til det indlægget handler om, nemlig flybilletter til Grønland. Vi har søgt en del forskellige steder og har kun kunnet finde priser på flybilletter til Grønland på Air Greenland hjemmeside.

Vi vælger at vise priserne på 2 flybilletter, én til Nuuk og en til Kangerlussuaq (Sdr. Strømfjord)
Flybilletterne til Grønland er med udrejse den 4. september og hjemrejse den 13. september.

Fly til Nuuk
AirGreenland.dk
Pris: 8.133 kr.
Ankomst Nuuk: 10:55
Ankomst København: 21:10
Flyselskab: Air Greenland

Fly til Kangerlussuaq
AirGreenland.dk
Pris: 5.235 kr.
Ankomst Kangerlussuaq: 9:40
Ankomst København: 21:10
Flyselskab: Air Greenland

Først om fremmest er det værd at notere at rejser til Grønland ikke er billige, det er den store pottemåne der skal hives op ad lommen. Fly til Grønland er bestemt heller ikke i den billige ende, hvilket priserne på fly til Nuuk og Kangerlussuaq viser med al tydelighed.

Prisen på flybilletten til Kangerlussuaq fra København er med sine 5.000 kr. til at betale, men skal man videre med indenrigs fly i Grønland skal man være beredt på at betale 3.000+ kr., hvilket flybilletten til Nuuk viser, da den er små 3000 kr. dyrere end flybilletten til Kangerlussuaq.

Når det så er sagt, vil jeg stadigvæk mene at pengene er givet godt ud. Grønland er et storslået rejsemål og alle der holder bare lidt af naturen bør gøre sig selv den tjeneste at rejse til Grønland. Det er ikke til at vide hvor længe den Grønlandske natur består som vi ser den i dag, så det er bare med at gribe chancen mens den er der!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar