onsdag den 28. april 2010

Flybilletter København-Karup

Efter en periode hvor kampen om de danske indenrigsruter er blevet voldsomt intensiveret, har vi valgt igen at undersøge priserne på de forskellige danske indenrigsruter. Vi starter med en rute vi ikke tidligere har haft fokus på, men en rute der benyttes af rigtig mange danskere, ruten København-Karup.

Flybilletterne København-Karup er med udrejse den 14. juli og hjemrejse den 19 juli. Vi vælger at vise de to billigste flyselskaber på ruten, hvorefter vi kommenterer på flybilletterne København-Karup, og kommer med fordele og ulemper ved at bruge det ene flyselskab frem for det andet.

Flybilletter København-Karup
Norwegian.dk
Pris: 239 kr.
Flyselskab: Norwegian Air Shuttle

Cimber.dk
Pris: 427 kr.
Flyselskab: Cimber Sterling

Der er ingen tvivl om at Norwegian er billigst på ruten København-Karup. Faktisk er prisforskellen næsten 200 kr.

Priserne er, som vi læser det på selskabernes hjemmesider, eksklusiv bagagegebyr, der beløber sig til 50 kr. pr. strækning pr. stykke indchecket bagage for begge flyselskaber. Altså skal I beregne en ekstra pris på 100 kr. såfremt i ønsker at checke 1 stks. bagage ind.

Forskellen på de to selskaber er at Norwegian trækker pengene for bagagen online ved reservation, mens Cimber Sterling tager betaling i lufthavnen når der checkes ind.

Den anden nævneværdige forskel på de to selskaber udover prisen, er frekvensen. Her har Cimber Sterling på de valgte dage 4 afgange, men Norwegian tilbyder 3 daglige afgange. Om rejsetidspunkterne gør en forskel for jer, må I vurdere når I booker flybilletterne København-Karup hos et af flyselskaberne.

Generelt set synes vi at priserne på flybilletterne København-Karup er yderst rimelige og da rejsetiden samtidig er markant kortere end med tog. Vil vi til enhver tid foretrække fly frem for tog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar