tirsdag den 10. marts 2009

Billige Flybilletter til London Maj

Vi er kommet til vores månedlige undersøgelse af billige flybilletter til London. Som vi ofte gør, undersøger vi flybilletter til London med udrejse torsdag og hjemrejse søndag. Det betyder at flybilletterne til London i denne omgang bliver med udrejse d. 14. maj og hjemrejse d. 17. maj.

Herunder har vi vist de billigste og mest interessante flybilletter til London på de valgte rejsedatoer.

Den billigste flybillet til London
EasyJet.com
Pris:
439 kr.
Lufthavn: London Stansted Airport
Flyselskab: EasyJet
Transport til Central London: Stansted Express

Den billigste flybillet til London Gatwick
Seat24.dk
Pris: 1.021 kr.
Lufthavn: London Gatwick Airport
Flyselskab: Cimber Sterling og SAS
Transport til Central London: Gatwick Express

Den billigste flybillet til London Heathrow
Travelstart.dk
Pris:
1.143 kr.
Lufthavn: London Heathrow Airport
Flyselskab: SAS
Transport til Central London: Heathrow Express

Som sædvanlig findes den absolut billigste flybillet til London hos EasyJet.com. 439 kr. for flybilletten til London, det er der ikke nogle der slår. EasyJet flyver til London Stansted Airport, hvor der med Stansted Express er ca. 45 min. til det centrale London.

Den billigste flybillet til London Gatwick Airport, fandt vi hos Seat24.dk, hvor flybilletten til London Gatwick med Cimber Sterling og SAS koster 1.021 kr. Det synes vi bestemt også er yderst rimeligt, omend det slet ikke kan slå EasyJet. Fra Gatwick Airport er der ca. 45 min. til London med Expressen.

Den billigste flybillet til London Heathrow fandt vi hos Travelstart.dk, hvor flybilletten til London Heathrow koster 1.143 kr. Det er bestemt også meget rimeligt og af de tre lufthavne foretrækker vi nu at flyve til Heathrow. Fra Heathrow er der kun et kvarter til London med Heathrow Express, så det er helt klar én af årsagerne til at vi foretrækker Heathrow Airport frem for de to andre.

Vi vil ikke anbefale den ene flybillet til London frem for den anden, men nu har vi vist jeg hvilke muligheder der er for at finde billige flybilletter til London i maj. Uanset hvilken flybillet i vælger til London får I en super dejlig tur til London:-)

Læs indlæg om billige flybilletter til London i april.