onsdag den 11. november 2009

Billige Flybilletter til London før Jul

Efter igen at have overgivet os til travlhed på arbejdet, prøver vi igen at få skik på bloggen. Vi starter med vores fast indlæg der handler om flybilletter til London .

Vi har valgt at finde den billigste flybillet til London før Jul fra hhv. København, Billund og Aalborg. Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til London med udrejse den 17. december og hjemrejse den 20. december fra de 3 danske lufthavne.

Flybillet til London fra København
Norwegian.com
Pris: 1.141 kr.
Rejsetid: 1.55 t.
Ankomst lufthavn: London Gatwick
Flyselskab: Norwegian Air Shuttle

Norwegian tilbyder den billigste flybillet fra København. Prisen er noget højere end vi typisk ser i vores undersøgelser af flybilletter til London. Det skyldes primært to forhold 1) der er tale om højsæson for shopping ture til London og 2) vi er lidt sent ude med vores undersøgelse ift. afrejsedato.


Flybillet til London fra Billund
RyanAir.com
Pris: 361 kr. - 601 kr. (check ind af 1 stk bagage op til 15 kg. koster 240 kr., 2 stk op til 30 kg koster 800 kr.)
Rejsetid: 1:35 t.
Ankomst lufthavn: London Stansted
Flyselskab: RyanAir

RyanAir er den billigste udbyder af flybilletter til London fra Billund. I skal dog være meget opmærksomme på de gebyrer der følger med ved reservationen - alt ekstra koster penge.

Kan du nøjes med en kuffert op til 15 kg. på turen, og har du ikke yderligere behov for service, forsikring e. lign. kan flybilletten købes for 601 kr.

Flybillet til London fra Aalborg
Supersaver.dk
Pris: 1.375 kr.
Rejsetid: 2:00 t.
Ankomst lufthavn: London Gatwick
Flyselskab: Norwegian Air Shuttle

Norwegian er det eneste flyselskab der flyver direkte til London fra Aalborg. Den billigste flybillet med Norwegian fra Aalborg fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten Aalborg-London Gatwick retur koster 1.375 kr.

Generelt var priserne en anelse højere end vi normalt ser på flybilletter til London, især fra København. Dog synes vi stadigvæk ikke at flybilletter til London for mindre end 1.400 kr. er decideret dyrt.

Vi håber I får en god tur og får juleshoppet godt i London

Ingen kommentarer:

Send en kommentar