torsdag den 3. juli 2008

Supersaver - det fungerer!

Vi bruger rigtig meget tid på at gennemgå de forskellige rejseudbyderes sider. Der er rigtig mange gode men også rigtig mange halvsløje, hvilke sider der er hvad må I selv bedømme, dog vil vi lige rose en feature hos Supersaver.

Når man foretager en søgning efter en flybillet til den udvalgte destination på givne datoer, viser Supersaver de billigste flybilletter de tilbyder. Udover at vise de billigste flybilletter på de valgte datoer, foreslår Supersaver alternative datoer plus minus 14 dage, hvor flybilletten kan købes billigst.

Som udgangspunkt havde vi valgt at rejse fra København til San Francisco d. 12. september og hjem igen 14 dage senere. Prisen på flybilletten til San Francisco bliver på de valgte rejsedatoer 5.790 kr. Vælger vi istedet, som Supersaver foreslår, at rejse hjem d. 29, kan flybilletten København-San Francisco købes til 4.065 kr. - altså en besparelse på 1.715 kr.

Der er dog et lille men ved de forslag supersaver kommer op med. Når man klikker for at få prisen frem, er det ikke altid der er en flybillet til den viste pris. Det er en rigtig fin feature, men Supersaver skal naturligvis sørge for at de rent faktisk har den "annoncerede" flybillet til den viste pris.

Klik her for at besøge Supersaver.dk, der især er konkurrencedygtige på flybilletter til USA.

7 kommentarer:

 1. Supersaver det fungerer...

  Det vil jeg give jer ret i! Jeg rejser mest til USA og der synes jeg ALTID supersaver har de billigste flybilletter. Nogle gange er supersaver lidt billigere andre gange er supersaver meget billigere, men jeg synes altid de er billigere!!!

  Niels

  SvarSlet
 2. Supersaver har siden vi skrev sidst forbedret brugeroplevelsen. Priserne er blevet tydeligere men hvad vigtigere er, nu er det lettere at få oplysninger om rejsetid, mellemlandinger mv.

  Supersaver er blevet lidt bedre, men det er stadigvæk på prisen de er bedst:-)

  Med venlig hilsen,
  Andreas

  SvarSlet
 3. Jeg er enig med jer. Supersaver har gode priser og det let at bestille flybilletterne på Supersaver.

  Hilsen
  Carsten

  SvarSlet
 4. Jeg synes supersaver har fået en masse kritik bl.a. på EkstraBladet. Er Kritikken af supersaver retfærdig eller er supersaver så gode og billige som i siger??

  SvarSlet
 5. Supersaver giver billige priser - men spørgsmålet er om det er de ~Billigste~ priser.

  Se her:
  http://www.mr-x.dk/?p=325

  SvarSlet
 6. Det ville være en hjælp hvis supersaver printere navnet eller forkortelse på lufthavnen man lander i og skal rejse fra, ud på den elektroniske billet. Dette sker ikke nu, og nogle gange kan der alså være tale om mere end 1 international lufthavn.
  Hilsen
  Lise

  SvarSlet
 7. Er der nogen der ved om Supersaver stadigvæk er den eller én af de billigste?

  SvarSlet