tirsdag den 19. juni 2012

Nye Fede Features på Momondo Rejsesøgemaskine

Jeg sad lige og researchede flybilletter København-Malaga til september på Momondo, og de har opdateret deres rejsesøgemaskine med en super fed feature, jf. nedenstående screenshots.Den nye oversigt på Momondo hvis "Billigste Fly", "Anbefaling" og "Hurtigste Fly". Ved alle alternativerne viser Momondo både pris og rejsetid, hvilket efter min overbevisning er de to vigtigste elementer når jeg skal købe flybilletter. Flyselskab kan i nogle tilfælde være ret væsentligt, især på længere ture og når man flyver i lidt mere eksotiske regioner.

Jeg synes at denne feature giver det perfekte overblik. Ifm. bestilling af en flybillet København-Malaga er det rejsetiden der vægter mest, og jeg VIL flyve direkte. Nu kan jeg lynhurtigt se at den billigste direkte flybillet til Malaga fra København koster 3.408 DKK på de valgte datoer.

Ved at rykke markøren helt til højre får jeg overblikket over de direkte flyvninger, og her viser det sig at Norwegian har flere afgange, hvoraf én faktisk er 200 DKK billigere, og hvor rejsetiderne passer mig bedre.


Tidstabellen giver et overblik over om der er tale om "morgen", "middag" el. "aften" flyvninger, og om de er "direkte" eller "alle". Denne feature er fin nok, men oversigten er klart sejest både design og funktions mæssigt.

Jeg synes virkelig Momondo med det nye "design" er rykket meget langt. Super godt arbejde og tillykke med nogle meget fede ændringer af søgemaskinens design.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar