mandag den 18. juni 2012

Flybilletter København-Bornholm efter Cimber

Efter Cimber Sterlings konkurs i starten af maj, er der sket store ændringer på det danske indenrigsrutenet. Det betyder at en lang række af ruterne har fået nye operatører, og i den kommende tid vil vi undersøge om og hvis nogen effekt det har haft på priserne.

I første omgang har vi tjekket priserne på ruten København-Bornholm som i dag flyves af DAT, Danish Air Transport. Vi kan se at DAT ikke indgår i et samarbejde med Momondo, derfor er deres billetter ikke at finde på den populære rejsesøgemaskine.

På DATs egen hjemmeside har vi fundet nedenstående priser på en returbillet København-Bornholm med udrejse lørdag den 4. august og hjemrejse lørdag den 11. august.

DAT.dk
Pris: 640 DKK
Afrejse København: Kl. 9:10, 13:10 el. 18:05
Afrejse Rønne: Kl. 8:00, 12:00 el. 17:05
Flyvetid: 0:35 t.

Udover prisen på billetten kan der tilvælges:

  • Konkursforsikring: 30 DKK

Ud fra hvad vi kan læse os til på DATs hjemmeside inkluderer prisen både håndbagage og 1 stk. bagage op til 23 kg.

Da Cimber fløj på ruten København-Bornholm kan vi se at priserne på en flybillet generelt lå lige under 500 DKK, men det var kun inklusiv håndbagage, jf. tidligere indlæg om flybilletter til Bornholm. Umiddelbart lader der altså kun til at være sket en lille prisstigning på ruten siden Cimbers konkurs. Vi følger prisudviklingen på ruten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar