fredag den 4. maj 2012

Overblikket: De har overtaget Cimbers Ruter

Efter Cimber Sterlings triste konkurs i går manglede der flyvninger på meget store dele af det danske indenrigs rutenet. Cimbers konkurrenter har dog været meget hurtige til at melde sig på banen, hvilket bl.a. har skabt stor lettelse på Bornholm, hvor der igen er flytrafik.

Nedenstående kan I få et overblik over hvilket flyselskaber der i øjeblikket flyver på de danske indenrigsruter.

Sønderborg - København
Flyves af Danish Air Transport www.dat.dk. Der flyves alle ugens dage minus lørdag. Der kan indtil videre kun bookes til og med 20. maj.

Bornholm - København
Flyves af Danish Air Transport www.dat.dk. Der kan indtil videre kun bookes til og med 20 maj på deres website.

Karup - København
Norwegian sætter fly ind fra søndag den 6. maj. 4 afgange i hverdagene og 2-3 i weekender. Vi kan endnu ikke se ruten på Norwegians hjemmeside.

Billund - København
Indtil videre ingen direkte flyvninger ml. Billund og København. Indtil videre er det bedste valg DSB, hvor en rejsetid på ca. 3 timer må forventes.

Århus - København
SAS flyver som eneste flyselskab på ruten, og har 4 daglige afgange. Alternativet til SAS er DSB.


Aalborg - København
Både SAS og Norwegian flyver på ruten. SAS har indtil videre øget kapaciteten ved at indsætte større fly.
SAS har 6-7 daglige afgange mens Norwegian har 5-6 daglige afgange.

SAS
Flyver på ruterne Århus - København og Aalborg - København. Seneste nyt er jf. Børsen at SAS opjusterer den ugentlige kapacitet med 2000 sæder på de to ruter.

Danish Air Transport
Har sat sig på ruterne Bornholm - København og Sønderborg - København, hvor de tidligere har været underleverandør til Cimber Sterling.

Norwegian
Har meddelt at de starter flyvninger på ruten Karup - København med start søndag den 6. maj. Flyver i forvejen på ruten Aalborg - København.

Flybe
Har tidligere bebudet deres entre på det danske marked i 2013. Denne entre bliver sandsynligvis fremrykket. Vi forventer nyheder fra Flybe i starten af næste uge. Flybe tilbyder lige nu at hjælpe strandede Cimber Sterling passagerer på ruten København - Stockholm Bromma.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar