tirsdag den 29. november 2011

Fly København-Oslo Julen

Vi har skrevet en del indlæg om indenrigs flybilletter over julen, og nu har vi så fået lyst til at finde billige flybilletter København-Oslo over Julen.

Flybilletterne er med udrejse den 22. december og hjemrejse den 27. december. Vi kigger naturligvis kun på direkte flybilletter, da Oslo ligger meget tæt på, og der er rigtig mange daglige flyvninger til Oslo, fordelt ml. SAS og Norwegian.

Travellink.dk m.fl.
Pris: 824 DKK
Flyvetid: 1:10 t.
Afrejse København: Kl. 08:15 el. 13:35
Afrejse Oslo: Kl. 06:10
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet vi kunne finde København-Oslo på de valgte datoer, var med SAS hos Travellink.dk m.fl. Flybilletten er for dem der er rigtig morgenfriske 3. juledag, da der er afgang fra Oslo kl. 06:10.

Norwegian.com
Pris: 1.025 DKK
Flyvetid: 1:10 t.
Afrejse København: Kl. 07:20
Afrejse Oslo: Kl. 17:10 el. 18:50
Flyselskab: Norwegian

Norwegian tilbyder en billet der er 200 kr. dyrere end den billigste med SAS. Fordelen her er at I får det optimale ud af Jeres ophold i Oslo, da der er tidlig afrejse og sen hjemrejse. I skal godt nok tidligt op den 22. december, men kl. 07:20 er vel til at klare når programmet står på juleferie i Norge.

Hvilket flyselskab foretrækker du?

Vi har oprettet en afstemning der skal afgøre hvilket flyselskab de besøgende på denne blog foretrækker.

Da vores læsere er danskere, har vi givet jer valgmuligheden ml. SAS, Cimber Sterling, Norwegian eller Andre. Vi glæder os meget til at se resultatet af afstemningen, og er spændte på om I vil stemme det samme som os.

Indtil videre afslører vi ikke hvilket flyselskab vi foretrækker af de 3, men det er muligt at vi fortæller det når afstemningen er slut den 31-12-2011.

mandag den 28. november 2011

Fly København-Kuala Lumpur

I dag handler vores indlæg om flybilletter fra København til Kuala Lumpur i Malaysia. Kuala Lumpur en typisk en by danskere besøger når de skal på rundrejse på Borneo. Vi har ikke det store kendskab til Kuala Lumpur, udover Petronas Towers, men synes alligevel det kunne være sjovt at finde flybilletter til den øst-asiatiske storby.

Flybilletterne København-Kuala Lumpur retur, er med udrejse den 18. februar og hjemrejse den 3. marts, 2012. Vores fokus er som sædvanlig på rejsetid, pris og komfort, når det drejer sig om langdistance flyvninger.

Seat24.dk
Pris: 3.765 DKK
Mellemlandinger udrejse: Amsterdam og Guangzhou
Mellemlandinger hjemrejse: Beijing og Amsterdam
Rejsetid udrejse: 36:15 t.
Rejsetid hjemrejse: 28:30 t.
Flyselskaber udrejse: KLM og China Southern Airlines
Flyselskaber hjemrejse: Malaysia Airlines, China Southern Airlines og KLM

Den billigste flybillet København-Kuala Lumpur fandt vi hos Seat24.dk til 3.765 DKK. Billetten er super billig men indebærer også en lang men måske spændende rejsetid. På udrejsen indbærer turen bl.a. en overnatning i Guangzhou lufthavn, hvilket ikke umiddelbart lyder super tiltalende, men hvem ved, måske er lufthavnen super lækker?

Udover den lange rejsetid, kender vi ikke noget til China Southern Airlines, men vurderet ud fra den lave pris, kan vi vel ikke forvente den store luksus.

Seat24.dk
Pris: 4.913 DKK
Mellemlanding udrejse: Dubai
Mellemlanding hjemrejse: Dubai
Rejsetid udrejse: 17:55 t.
Rejsetid hjemrejse: 17:25 t.
Flyselskab udrejse: Emirates Airlines
Flyselskab hjemrejse: Emirates Airlines

Hos seat24.dk har vi ligeledes fundet alternativet til den billigste flybillet til Kuala Lumpur. Denne flybillet er med Emirates Airlines og indebærer kun 1 mellemlanding i Dubai begge veje.

Rejsetiden med Emirates er MEGET kortere end hvis I vælger den billigste flybillet, og med en prisforskel på kun ca. 1.150 DKK, er det i vores optik en meget let beslutning. 1.150 DKK for at spare ca. 20 timers rejsetid, jo, den napper vi!

Sammenligner vi flyselskaberne, er det vores opfattelse, at Emirates holder et meget højt komfort og service niveau, og vi har ingen betænkligheder ved at vælge Emirates. Det har vi nok når det kommer til China Southern Airlines, da vi aldrig har fløjet med dem, og ved at kvaliteten af kinesiske flyselskaber er so so.

En flybillet til Kuala Lumpur for under 5.000 DKK, hvor vi er yderst tilfredse med rejsetid og flyselskabet, det er alligevel nok lidt bedre sammenhæng ml. pris og "kvalitet" end vi hvad turdet håbe på.

torsdag den 24. november 2011

København-Rønne i December

Vi er i fuld gang med at finde priserne på de billigste indenrigs flybilletter over Julen, 2011. I nogle tilfælde har vi sammenlignet priserne på flybilletter med priserne på togbilletter. Generelt har priserne på togbilletterne været lidt lavere, men rejsetiden naturligt nok lidt længere.

Her til eftermiddag har vi kigget på København-Rønne, hvor vi udelukkende fokuserer på flybilletter. Skulle i foretrække alternativer til flyet - skulle der gå en bus til Ystad, hvorfra man bliver sat på færgen.
Der er udrejse fra København torsdag den 22. december og hjemrejse mandag den 26. december.

Så vidt vi kan se er det kun Cimber Sterling der flyver til Bornholm fra København. Den billigste flybillet København-Rønne med Cimber Sterling findes dog ikke på Cimbers egen hjemmeside, men hos Travellink.dk, opodo.dk el. nemrejse.dk.

Flybillet med Cimber Sterling til Rønne
Pris: Fra 965 DKK
Flyvetid: 0:35 t.
Afrejse København: Kl. 07:45
Afrejse Rønne: Kl. 20:00

På Cimber egen hjemmeside kan flybilletten købes for 965 DKK eller 30 DKK mere end på ovennævnte flybillet portaler.

onsdag den 23. november 2011

København-Billund i December

København-Billund retur over Julen, er hvad dette indlæg kommer til at handle om. Vi er på udkig efter transport fra København til Billund retur. Vi mangler at beslutte om det skal være med fly eller tog, men har lagt os fast på rejsedatoerne. Vores juletur bliver med udrejse den 22. december og hjemrejse den 26. december.

Vores valg er tog el. fly, og vi er interesserede i kortest mulig rejsetid til en billig penge. Nedenstående har vi vist den billigste togbillet og den billigste flybillet.

DSB.dk
Pris: 670 DKK
Rejsetid: ml. 2:23 t. og 3:04 t.
Afrejse København: Kl. 04:39 el. 05:30
Afrejse Billund: Kl. 21:13, 21:48 el. 22:13
Selskab: DSB

Cimber.dk
Pris: 945 DKK
Flyvetid: 0:45 t.
Afrejse Kastrup: Kl. 08:00
Afrejse Billund: Kl. 13:50, 17:15 el. 19:35
Flyselskab: Cimber Sterling

Pris Tog vs. Fly
Prisforskellen på de to rejseformer er ikke voldsomt stor. Togbilletten med DSB 275 kr. billigere end flybilletten med Cimber Sterling.

I skal dog være opmærksomme på at der hos Cimber Sterling vil tilgå ekstra omkostninger, såfremt I ønsker at checke bagage ind.

Rejsetid Tog vs. Fly
Rejsetiden med flyet er 45 min. mens togrejsen tager ml. 2:23 t. og 3:04 t. hver vej, afhængig at den afgang I vælger. Det giver en markant kortere rejsetid når først i er ombord på flyet.

Udover den nævnte rejsetid, tilgår der naturligvis rejse til og fra lufthavn/banegård, og tager I flyet skal der påregnes lidt ekstra tid til check-in og sikkerheds-check (plejer nu at gå MEGET hurtigt på indenrigsflyvninger).

Rejsetidspunkter Tog vs. Fly
Med toget skal I meget tidligt op på udrejsen og kommer meget sent i seng på hjemrejsen. Hvorvidt det passer Jer kommer meget an på de planer I har.

Med Cimber Sterling flyet skal I også tidligt op på udrejsen. På hjemrejsen kan I vælge ml. 3 tidspunkter i løbet af eftermiddagen og tidlig aften, der i hvert fald sikrer at I kan komme tidligt i seng.

I vores tilfælde vælger vi den transportform hvor rejsetidspunkterne passer os bedst. Vi vil gerne afsted tidligt om morgenen og hjem midt på eftermiddagen, og derfor vælge vi at flyve. Det synes vi nu også bedst om, da vi hurtigt bliver restløse i et tog, også selvom det kun tager 2:30 t.

tirsdag den 22. november 2011

København-Karup i December

Vi er i fuld gang med at finde billige indenrigs flybilletter over Julen. Indtil videre har vi kigget på flybilletter fra København til hhv. Aalborg og Århus. Her til aften har vi fundet de billigste direkte flybilletter København-Karup med udrejse den 22. december og hjemrejse den 26. december.

Det lader til at Cimber Sterling er det eneste flyselskab der flyver direkte til Karup fra København. Derfor har vi valgt at viser priserne på togbilletter København-Karup som et alternativ til flybilletterne.

Travellink.dk
Pris: 1.080 DKK
Flyvetid: 0:50 t.
Afrejse København: Kl. 7:00 el. 7:55
Afrejse Karup: Kl. 12:05, 15:20 el. 17:55
Flyselskab: Cimber Sterling

DSB.dk
Pris: 694 DKK
Rejsetid: 3:32 timer ud og 3:37 t. el. 4:45 t. hjem
Afrejse København: Kl. 05:30 el. 06:30
Afrejse Karup: Kl. 20:04 el. 21:04
Selskab: DSB

Flybilletten med Cimber Sterling til Karup er små 400 kr. end den viste togbillet med DSB. Uanset hvilket billet I vælger er der afgang tidligt om morgenen. Hjemrejsen med DSB er sent om aftenen og medfører ankomst i København kl. 23:41 el. 01:49, men den seneste ankomst med Cimber Sterling er kl. 18:45.

For os udgør rejsetiden den helt store forskel, og vi betaler glædeligt 400 kr. for at spare et par timers rejsetid i hver retning. Da vi, modsat mange andre julerejsende, rejser let, udgør check-in af bagage ikke noget problem for os, men det kan den sagtens gøre for andre. Skal I checke bagage ind skal I dels påregne ekstra rejsetid (selvom det plejer at gå meget hurtigt indenrigs), og også en ekstra omkostning pr. stk. bagage der skal checkes ind.


Flybilletter København-Århus Julen 2011

Her til eftermiddag har vi fundet flybilletter København-Århus over julen 2011. De flybilletter vi har ledt efter er med udrejse den 22. december og hjemrejse den 26 december.

Vi kigger naturligvis udelukkende efter direkte fly København-Århus og retur, men vi har absolut ingen præferencer for noget flyselskab når flyveturen er så kort. Flybilletterne skal være billige og rejsetidspunkterne skal ligge nogenlunde fornuftigt.

Travellink.dk
Pris: 872 DKK
Flyvetid: 0:35 t.
Afrejse København: Kl. 8:00 el. 20:40
Afrejse Århus: Kl. 13:55
Flyselskab: SAS ud og Cimber Sterling hjem

Da det passer os helt perfekt at rejse ud om aftenen den 22. og hjem om eftermiddagen den 26., er der ikke nogen grund til at vi leder videre.

Vi har fundet den billigste flybillet København-Århus på de valgte datoer, og rejsetidspunkterne passer os helt perfekt.

Såfremt disse flybilletter er udsolgt hos Travellink.dk, når I læser denne blog, prøv da nogle af de andre flybillet-portaler, da deres priser næsten er lige så lave.