onsdag den 23. november 2011

København-Billund i December

København-Billund retur over Julen, er hvad dette indlæg kommer til at handle om. Vi er på udkig efter transport fra København til Billund retur. Vi mangler at beslutte om det skal være med fly eller tog, men har lagt os fast på rejsedatoerne. Vores juletur bliver med udrejse den 22. december og hjemrejse den 26. december.

Vores valg er tog el. fly, og vi er interesserede i kortest mulig rejsetid til en billig penge. Nedenstående har vi vist den billigste togbillet og den billigste flybillet.

DSB.dk
Pris: 670 DKK
Rejsetid: ml. 2:23 t. og 3:04 t.
Afrejse København: Kl. 04:39 el. 05:30
Afrejse Billund: Kl. 21:13, 21:48 el. 22:13
Selskab: DSB

Cimber.dk
Pris: 945 DKK
Flyvetid: 0:45 t.
Afrejse Kastrup: Kl. 08:00
Afrejse Billund: Kl. 13:50, 17:15 el. 19:35
Flyselskab: Cimber Sterling

Pris Tog vs. Fly
Prisforskellen på de to rejseformer er ikke voldsomt stor. Togbilletten med DSB 275 kr. billigere end flybilletten med Cimber Sterling.

I skal dog være opmærksomme på at der hos Cimber Sterling vil tilgå ekstra omkostninger, såfremt I ønsker at checke bagage ind.

Rejsetid Tog vs. Fly
Rejsetiden med flyet er 45 min. mens togrejsen tager ml. 2:23 t. og 3:04 t. hver vej, afhængig at den afgang I vælger. Det giver en markant kortere rejsetid når først i er ombord på flyet.

Udover den nævnte rejsetid, tilgår der naturligvis rejse til og fra lufthavn/banegård, og tager I flyet skal der påregnes lidt ekstra tid til check-in og sikkerheds-check (plejer nu at gå MEGET hurtigt på indenrigsflyvninger).

Rejsetidspunkter Tog vs. Fly
Med toget skal I meget tidligt op på udrejsen og kommer meget sent i seng på hjemrejsen. Hvorvidt det passer Jer kommer meget an på de planer I har.

Med Cimber Sterling flyet skal I også tidligt op på udrejsen. På hjemrejsen kan I vælge ml. 3 tidspunkter i løbet af eftermiddagen og tidlig aften, der i hvert fald sikrer at I kan komme tidligt i seng.

I vores tilfælde vælger vi den transportform hvor rejsetidspunkterne passer os bedst. Vi vil gerne afsted tidligt om morgenen og hjem midt på eftermiddagen, og derfor vælge vi at flyve. Det synes vi nu også bedst om, da vi hurtigt bliver restløse i et tog, også selvom det kun tager 2:30 t.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar