mandag den 28. november 2011

Fly København-Kuala Lumpur

I dag handler vores indlæg om flybilletter fra København til Kuala Lumpur i Malaysia. Kuala Lumpur en typisk en by danskere besøger når de skal på rundrejse på Borneo. Vi har ikke det store kendskab til Kuala Lumpur, udover Petronas Towers, men synes alligevel det kunne være sjovt at finde flybilletter til den øst-asiatiske storby.

Flybilletterne København-Kuala Lumpur retur, er med udrejse den 18. februar og hjemrejse den 3. marts, 2012. Vores fokus er som sædvanlig på rejsetid, pris og komfort, når det drejer sig om langdistance flyvninger.

Seat24.dk
Pris: 3.765 DKK
Mellemlandinger udrejse: Amsterdam og Guangzhou
Mellemlandinger hjemrejse: Beijing og Amsterdam
Rejsetid udrejse: 36:15 t.
Rejsetid hjemrejse: 28:30 t.
Flyselskaber udrejse: KLM og China Southern Airlines
Flyselskaber hjemrejse: Malaysia Airlines, China Southern Airlines og KLM

Den billigste flybillet København-Kuala Lumpur fandt vi hos Seat24.dk til 3.765 DKK. Billetten er super billig men indebærer også en lang men måske spændende rejsetid. På udrejsen indbærer turen bl.a. en overnatning i Guangzhou lufthavn, hvilket ikke umiddelbart lyder super tiltalende, men hvem ved, måske er lufthavnen super lækker?

Udover den lange rejsetid, kender vi ikke noget til China Southern Airlines, men vurderet ud fra den lave pris, kan vi vel ikke forvente den store luksus.

Seat24.dk
Pris: 4.913 DKK
Mellemlanding udrejse: Dubai
Mellemlanding hjemrejse: Dubai
Rejsetid udrejse: 17:55 t.
Rejsetid hjemrejse: 17:25 t.
Flyselskab udrejse: Emirates Airlines
Flyselskab hjemrejse: Emirates Airlines

Hos seat24.dk har vi ligeledes fundet alternativet til den billigste flybillet til Kuala Lumpur. Denne flybillet er med Emirates Airlines og indebærer kun 1 mellemlanding i Dubai begge veje.

Rejsetiden med Emirates er MEGET kortere end hvis I vælger den billigste flybillet, og med en prisforskel på kun ca. 1.150 DKK, er det i vores optik en meget let beslutning. 1.150 DKK for at spare ca. 20 timers rejsetid, jo, den napper vi!

Sammenligner vi flyselskaberne, er det vores opfattelse, at Emirates holder et meget højt komfort og service niveau, og vi har ingen betænkligheder ved at vælge Emirates. Det har vi nok når det kommer til China Southern Airlines, da vi aldrig har fløjet med dem, og ved at kvaliteten af kinesiske flyselskaber er so so.

En flybillet til Kuala Lumpur for under 5.000 DKK, hvor vi er yderst tilfredse med rejsetid og flyselskabet, det er alligevel nok lidt bedre sammenhæng ml. pris og "kvalitet" end vi hvad turdet håbe på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar