mandag den 19. september 2011

Flybillet København-Oslo

Tiden flyver, men nu er det igen tid til et nyt indlæg fra vores side. Vi starter med flybilletter til diverse skandinaviske destinationer og her begynder vi med flybilletter København-Oslo.

De flybilletter vi har kigget på er med udrejse torsdag den 27. oktober og hjemrejse søndag den 30. oktober. Vi fokuserer udelukkende på direkte flybilletter, og kigger i første omgang efter flybilletter med SAS og Norwegian, da vi med sikkerhed ved at de to flyselskaber flyver ofte på ruten.

Vores forventning er at Norwegian tilbyder den billigste flybillet, og derfor starter vi med dem.

Norwegian.com
Pris: 658 kr.
Afrejse fra København: Kl. 07:10
Afrejse fra Oslo: Kl. 21:40
Flyvetid: 1:15 t.

Den billigste flybillet med Norwegian København-Oslo kan købes billigst direkte på deres egen hjemmeside, der er dog ligeledes en række flybillet portaler der tilbyder flybilletten til samme pris. Vi ville nok vælge at købe billetten direkte hos Norwegian, så er der færre ting der kan gå galt med reservationen.

SAS.dk
Pris: 828 kr.
Afrejse fra København: 6 afgange i tidsrummet 10:20 - 18:10
Afrejse fra Oslo: 5 afgange i tidsrummet 6:10 - 18:05
Flyvetid: 1:15 t.

Flybilletten med SAS koster 170 kr. mere, men den inkluderer også 1 stk. check-ind bagage samt 5-6 valg ml. udrejse og hjemrejse tidspunkter.

Stillet med de to valg ville vi helt sikkert vælge SAS, da prisen stort set er den samme (med check-ind bagage) og vi har flere afgange at vælge i mellem. Når det er sagt ligger afgangene med Norwegian, så man ville få maksimalt udbytte af en forlænget weekend i Oslo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar