torsdag den 18. august 2011

Flyv Super Billigt Direkte Til Bangkok

Lige i øjeblikket er der super billige flybilletter fra København til Bangkok. Nedenstående priseksempler tager udgangspunkt i flybilletter med udrejse den 25. september og hjemrejse den 1. oktober, men der er mange billige flybilletter på andre datoer.

Direkte Flybillet til Bangkok
Her kan i med Thai Airways komme til Bangkok og retur for 4.305 kr. Flybilletten kan købes til den pris hos bl.a. flybillet.dk, travellink.dk og supersaver.dk.

På de valgte datoer koster en direkte flybillet med SAS 18.352 kr. Det skal dog nævnes at ved at rykke lidt på datoerne så kan I flyve direkte med SAS til Bangkok og retur for 6.527 kr.

København-Mellemlanding-Bangkok
Vælger i en flybillet med 1 mellemlanding på vej til og fra Bangkok kan flybilletterne købes fra 3.799 kr. på de valgte datoer.

Billigst er flybilletten til Bangkok med Emirates, hvor der mellemlandes i Dubai, hvilket indebærer en markant længere rejse- og flyvetid. Flybilletten med Emirates kan købes hos Travellink.dk og Opodo.dk.

Gulf Air mellemlander i Bahrain og rejsetiden er noget kortere end med Emirates, men naturligvis længere end med Thai. Den billigste flybillet til Bangkok med Gulf Air koster 3.869 kr., og kan købes hos flybillet.dk og supersaver.dk.

Generelt er priserne på flybilletterne til Bangkok helt i bund, så har I behov for lidt varme ovenpå en ikke eksisterende sommer er Thailand et rigtig godt bud i september og oktober.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar