onsdag den 19. januar 2011

Flybilletter Billund-Oslo

I går fandt vi flybilletter Aalborg-Oslo, i dag har vi igen kigget på flybilletter til Oslo, denne gang med afrejse fra Billund. Flybilletterne Billund-Oslo er med udrejse den 9. juni og hjemrejse den 12. juni - altså samme rejsedatoer som flybilletterne Aalborg-Oslo. Det er naturligvis gjort for at kunne sammenligne priserne på flybilletterne fra hhv. Aalborg og Billund.

Vi ved at både Cimber Sterling og Norwegian flyver på ruten, og forventer af den grund at priserne på flybilletterne Billund-Oslo er noget billigere end de flybilletter vi kiggede på i går.

Nedenstående viser vi de billigste flybilletter med hhv. Cimber Sterling og Norwegian. Da der er tale om en meget kort rejse, kigger vi udelukkende efter direkte flybilletter.

Norwegian.com
Pris: 576 kr.
Rejsetid: 1:05 t.
Afrejse Billund: Kl. 21:05
Afrejse Oslo: Kl. 13:15
Flyselskab: Norwegian

Cimber.dk

Pris: 767 kr.
Rejsetid: 1:05 t.
Afrejse Billund: Kl. 11:15
Afrejse Oslo: Kl. 12:45
Flyselskab: Cimber Sterling

Estimeret afstand Billund-Oslo: 474 km.

Norwegian tilbyder den billigste flybillet Billund-Oslo og er små 200 kr. billigere end Cimber Sterling. Udover priserne på flybilletterne med Cimber Sterling og Norwegian, kommer der en ekstra pris såfremt i ønsker at checke bagage ind.

Hos Norwegian starter fee for bagagen ved 60 kr. pr. stykke pr. vej - altså skal der betales 120 kr. ekstra hvis I checker 1 stk. bagage ind Billund-Oslo Retur. Se mere info om Norwegians bagage priser her

Hos Cimber Sterling koster 1 stk. bagage på maks. 20 kg. 65 kr. hver vej på denne flyvning. Dermed kommer flybilletten til at koste 130 kr. mere, såfremt i checker 1 stk. bagage ind hver vej. I kan læse mere om Cimber Sterling priser på bagage her!

Med eller uden bagage tilbyder Norwegian altså den billigste flybillet Billund-Oslo, så passer deres rejsetider jer, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten hos dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar