tirsdag den 18. januar 2011

Flybillet Aalborg-Oslo

Efter et par uger hvor vi fandt billige flybilletter til forskellige destinationer i Asien med afrejse fra København, er vi i dag hoppet tilbage til en destination i vores nærmiljø. Nærmere bestemt kigger vi i dag på flybilletter Aalborg-Oslo og retur.

De flybilletter vi har kigget på er med udrejse den 9. juni og hjemrejse den 12. juni. Da der er tale om en rigtig kort flyvning, er vi udelukkende interesserede i direkte flybilletter begge veje. De billetter vi har valgt at vise, er derfor de billigste direkte flybilletter Aalborg-Oslo.

Opodo.dk, Supersaver.dk og Travellink.dk
Pris: 881 kr.
Rejsetid: 1:05 t. både ud og hjem
Afrejse Aalborg: Kl. 19:05
Afrejse Oslo: Kl. 17:50
Flyselskab: Cimber Sterling


Estimeret afstand Aalborg-Oslo: 322 km.


Cimber Sterling er tilsyneladende det eneste flyselskab der flyver direkte på ruten Aalborg-Oslo. Derfor er det naturligt nok, deres flybilletter vi har vist.

Flybilletten Aalborg-København med Cimber Sterling købes dog billigst hos viste sites, og ikke på Cimber Sterling egen hjemmeside. På Cimber.dk (Cimbers hjemmeside) koster flybilletten 906 kr. - altså er der ikke den helt store prisforskel, så hvis I helst vil købe flybilletten direkte af Cimber kan det i hvert fald lade sig gøre uden nævneværdige meromkostninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar