torsdag den 29. april 2010

Flybilletter København-Bornholm

Onsdag skrev vi at vi genoptager indlæg om priser på indenrigs flybilletter i Danmark, grundet den tiltagende konkurrence, og dermed også en forventning om at priserne på indenrigs flybilletterne i Danmark er faldet en anelse siden sidst vi undersøgte det.

Vi startede med at finde priserne på flybilletter København-Karup og i dag har vi brugt krudt på at finde de billigste flybilletter København-Bornholm. Flybilletterne er med udrejse den 17. juli og med hjemrejse den 24. juli, altså kigger vi på priser midt i industriferien.

Flybilletter København-Bornholm
Supersaver.dk
Pris: 476 kr.
Flyselskab: Cimber Sterling

Cimber.dk
Pris: 524 kr.
Flyselskab: Cimber Sterling

Cimber Sterling er åbenbart det eneste flyselskab der flyver København-Bornholm og lørdagen, og dermed er konkurrencen meget begrænset. Dog synes vi at en flybillet til Bornholm for 476 kr. er yderst rimelig.

Det interessante i de priser vi har fundet, er at Cimber Sterling flybilletten kan købes billigst hos Supersaver.dk, og ikke på Cimber Sterlings egen hjemmeside, som man ville forvente.

onsdag den 28. april 2010

Flybilletter København-Karup

Efter en periode hvor kampen om de danske indenrigsruter er blevet voldsomt intensiveret, har vi valgt igen at undersøge priserne på de forskellige danske indenrigsruter. Vi starter med en rute vi ikke tidligere har haft fokus på, men en rute der benyttes af rigtig mange danskere, ruten København-Karup.

Flybilletterne København-Karup er med udrejse den 14. juli og hjemrejse den 19 juli. Vi vælger at vise de to billigste flyselskaber på ruten, hvorefter vi kommenterer på flybilletterne København-Karup, og kommer med fordele og ulemper ved at bruge det ene flyselskab frem for det andet.

Flybilletter København-Karup
Norwegian.dk
Pris: 239 kr.
Flyselskab: Norwegian Air Shuttle

Cimber.dk
Pris: 427 kr.
Flyselskab: Cimber Sterling

Der er ingen tvivl om at Norwegian er billigst på ruten København-Karup. Faktisk er prisforskellen næsten 200 kr.

Priserne er, som vi læser det på selskabernes hjemmesider, eksklusiv bagagegebyr, der beløber sig til 50 kr. pr. strækning pr. stykke indchecket bagage for begge flyselskaber. Altså skal I beregne en ekstra pris på 100 kr. såfremt i ønsker at checke 1 stks. bagage ind.

Forskellen på de to selskaber er at Norwegian trækker pengene for bagagen online ved reservation, mens Cimber Sterling tager betaling i lufthavnen når der checkes ind.

Den anden nævneværdige forskel på de to selskaber udover prisen, er frekvensen. Her har Cimber Sterling på de valgte dage 4 afgange, men Norwegian tilbyder 3 daglige afgange. Om rejsetidspunkterne gør en forskel for jer, må I vurdere når I booker flybilletterne København-Karup hos et af flyselskaberne.

Generelt set synes vi at priserne på flybilletterne København-Karup er yderst rimelige og da rejsetiden samtidig er markant kortere end med tog. Vil vi til enhver tid foretrække fly frem for tog.

fredag den 23. april 2010

Cimber Sterling - Billige Indensrigs Flybilletter

Cimber Sterling har på det seneste oprustet kraftigt på deres rutenet, så de nu flyver på ca. 42 ruter. På udenrigsruterne flyver Cimber Sterling fra København, Billund og Aalborg, mens de har mellem 4 og 10 daglige afgange på indenrigsruterne.

I øjeblikket tilbyder Cimber Sterling One Way flybilletter fra København til Aalborg, Karup, Århus, Billund, Sønderborg og Bornholm fra 199 kr., mens flybilletterne til København er en anelse dyrere.

I modsætning til SAS havde Cimber Sterling styr på papirarbejdet og fik i går aftes alle deres flytyper godkendt til at flyve i zone2. Således har Cimber Sterling tilladelse til at flyve gennem områder med moderate mængder aske.

Læs meget mere om Cimbers priser på indenrigs flybilletter her.