onsdag den 24. november 2010

Flybilletter København-Firenze

Efter en længere pause er vi tilbage her på bloggen. Vi har selv planlagt ferie til Toscana til sommer og har i den anledning bestilt flybilletter København-Firenze.

Flybilletterne er med udrejse den 26. juni og hjemrejse den 9. juli. Da vi har lejet sommerhus i den periode er vi 100% bundet til de afrejse datoer. Det betyder også at der ikke er mulighed for at flyve direkte til og fra Firenze.

Cimber Sterling flyver direkte København-Firenze, men kun tirsdag og fredag, hvilket ikke er aktuelt for os. En direkte flybillet på de omkring liggende datoer, står i øjeblikket til ca. 1.750 kr. tur/retur.

Alternativt kan man flyve til Pisa, hvor Norwegian flyver direkte fra København. Norwegian flyver til og fra Pisa tirsdag og lørdag, og i den tidsperiode vi er ude efter koster en flybillet ca. 1.850 kr., dertil kommer lidt ekstra hvis man skal have bagage med.

Vi valgte at bestille en flybillet hos Seat24.dk, hvor vi mellemlander i Frankfurt ud og München på vej hjem. I kan de alle detaljerne på den flybillet nedenstående.

København-Firenze med 1 mellemlanding
Seat24.dk
Pris: 1.532 kr.
Mellemlanding: Frankfurt ud og München hjem
Rejsetid: 4:30 t. ud/5:35 t. hjem
Flyselskab: SAS, Lufthansa og Lufthansa Cityline

Så har vi vidst været igennem de muligheder der er for at købe gode og billige flybilletter København-Firenze i slutningen af juni/starten af juli. Vi håber det hjælper jer til at finde nogle gode flybilletter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar