fredag den 26. november 2010

Flybillet København-New York

Det er efterhånden et stykke tid siden vi har skrevet om flybilletter København-New York, og endnu længere tid siden vi selv har været i New York. Derfor overvejer vi at tage en forårstur til New York, og i den anledning kunne vi ligeså godt dele vores research med jer.

Vi har kigget på flybilletter med udrejse fredag den 8. april og hjemrejse søndag den 17. april (ankomst i København den 18. april). På den måde får vi en hel uge og nogle weekend dage i New York. Altså rig mulighed for at opleve byen, shoppe, spise en masse god mad og kigge lidt på nattelivet i New York.

Vi er primært på udkig efter direkte flybilletter København-New York, men skulle der være nogle MEGET billige flybilletter med én mellemlanding hvor rejsetiden stadigvæk er rimelig, vil vi naturligvis overveje det.


Den Billigste Direkte Flybillet København-New York
Rejsefeber.dk
Pris: 3.778 kr.
Mellemlanding: Ingen
Rejsetid: 8:00 t. ud og hjem
Ankomst New York: Kl. 11:55 lokal tid
Ankomst København: Kl. 7.35 dansk tid
Ankomst Lufthavn: Newark
Flyselskab: Continental Airlines

København-New York med SAS 
SAS.dk
Pris: 4.707 kr.
Mellemlanding: Ingen
Rejsetid: Ca. 8:25 t. ud og 7:45 hjem
Ankomst New York: Kl. 14:50 lokal tid
Ankomst København: Kl. 7.25 dansk tid 
Ankomst Lufthavn: Newark
Flyselskab: SAS

Den Billigste Flybillet København-New York 
Travellink.dk 
Pris: 3.394 kr.
Mellemlanding:1 Reykjavik
Rejsetid: 11:00 t. ud og 10:10 hjem
Ankomst New York: Kl. 19:00 lokal tid
Ankomst København: Kl. 12.45 dansk tid 
Ankomst Lufthavn: JFK
Flyselskab: Iceland Air

Vi har fundet to direkte flybilletter København-New York, hvor rejsetiden hver vej er ca. 8 timer. Den billigste med Continental Airlines koster 3.800 kr. Det synes vi er dejligt billigt for en direkte flybillet til New York og det er helt klart en flybillet der er i spil.

Ønsker man at flyve direkte København-New York med lidt bedre komfort (efter vores mening), så er SAS det oplagte valg. Rejsetiden er den samme men føles sandsynligvis kortere, man skal dog være villig til at betale ca. 900 kr. mere, da flybilletten til New York med SAS koster 4.700 kr.

Den billigste flybillet til New York tager os en tur over Island, hvor der mellemlandes i Reykjavik (eller helt bestemt Keflavik). Turen går med Iceland Air og flybilletten er næsten 400 kr. billigere end den billigste direkte flybillet til New York med Continental. Besparelsen giver ca. 3 timers ekstra rejsetid hver vej. Vi er ikke helt opdaterede på Iceland Airs komfort, da det er RIGTIG mange år siden vi har fløjet med dem. Fra venner og bekendte hører vi dog at komforten er fornuftig.

De tre viste flybilletter København-New York er dem vi har haft med i vores overvejelser. De er egentlig alle sammen rigtig fornuftige hvad angår pris og rejsetid, så det er meget close call. Vi er mest interesserede i de direkte flybilletter og skal lige beslutte os for om det skal være SAS eller Continental Airlines.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar