mandag den 18. oktober 2010

Fly København-Beijing

I dag har vi brugt lidt til på at finde billige flybilletter København-Beijing. Det er ikke fordi vi selv har planer om at rejse til Kina, men nu var vi i gang med at finde flybilletter i Asien, så nu kunne vi lige så godt tage Beijing med på vejen.

Flybilletterne København-Beijing er med udrejse den 5. marts og hjemrejse den 11. marts. Da vi ved at SAS flyver direkte på ruten, kigger vi udelukkende efter direkte flybilletter til Beijing, da vi kun er interesseret i at komme frem og tilbage hurtigst muligt.

Nedenstående har vi fundet den billigste direkte flybillet København-Beijing retur.

Travellink.dk
Pris: 5.719 kr.
Mellemlanding: Direkte begge veje
Ankomst Beijing: 13:05
Ankomst København: 18:35
Rejsetid: 9:00 t. ud og 10:00 t. hjem.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet København-Beijing med SAS fandt vi hos Travellink.dk, hvor billetten koster 5.719 kr. Der er mange udbydere der tilbyder flybilletten til nogenlunde samme pris, og den kan blandt andet bestilles direkte på SAS.dk for 5.744 kr.

Er det vigtigste for jer at finde en billig flybillet til Beijing, kan den billigste flybillet med Aeroflot Russia købes fra ca. 3.350 kr. hos diverse udbydere. Flyvningen indebærer 1 mellemlanding hver vej, og ja, turen er med Aeroflot så vi springer over og køber flybilletten til Beijing med SAS.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar