onsdag den 8. september 2010

Indenrigs Fly Bornholm-København

Så er vi kommet til det sidste indlæg om indenrigs flybilletter i denne omgang, hvor vi runder af med at finde den billigste flybillet Bornholm-København. Som vi skrev i indlægget om Fly København-Bornholm, er Cimber Sterling det eneste selskab der flyver på ruten. Derfor er dagens mission at finde den billigste flybillet Bornholm-København retur med Cimber Sterling.

De store spørgsmål i den sammenhæng er 1) hvor meget koster det at flyve med indenrigs fly Bornholm-København? Og 2) finder man den billigste flybillet på Cimber Sterlings egen hjemmeside eller på en af flybillet portalerne?

Det priseksempel vi viser nedenstående er for en flybillet Bornholm-København med udrejse den 7. oktober og hjemrejse den 10. oktober.

Indenrigs Fly Bornholm-København
Cimber.dk
Pris: 424 kr.
Flyvetid: 0:35 t.
Ankomst København: 8:30, 18:50 el. 21:50
Ankomst Bornholm: 11:15, 13:25 el. 22:55
Flyselskab: Cimber Sterling

Svaret på vores første spørgsmål, blev altså at en flybillet Bornholm-København retur koster 424 kr. Svaret på det andet spørgsmål blev at flybilletten med Cimber Sterling Bornholm-København, købes billigst på deres egen hjemmeside. Det skal dog lige nævnes at det ikke er markant dyrere at købe flybilletten på nogle af flybillet portalerne, men hvorfor skulle man gøre det, når man kan booke den billigst på flyselskabets egen hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar