mandag den 27. september 2010

Fly København-Singapore

Vi fortsætter med at finde, forhåbentlig, billige flybilletter til Asien. Vi har tidligere fundet flybilletter til Bali og Bangkok, og i dag har vi så kigget på fly København-Singapore.

Flybilletterne København-Singapore er med udrejse den 15. februar og hjemrejse den 1. marts (ankomst i København den 2. marts). Vi vælger vores flybilletter ud fra følgende kriterier: 1) pris, 2) rejsetid og 3) komfort. På vores rejse København-Singapore er vi maksimalt villige til at foretage en mellemlanding, da vi forventer at der er rigeligt med gode rejsealternativer med maks. 1 mellemlanding.

Fly København-Singapore
Travellink.dk
Pris: 5.025 kr.
Mellemlanding: 1 - Istanbul begge veje 
Rejsetid: 15:45 t. ud og 18:50 t. hjem
Ankomst Singapore: 16:10
Ankomst København: 11:25
Flyselskab: Turkish Airlines

Travellink.dk 
Pris: 6.937 kr. 
Mellemlanding: 1 - München begge veje 
Rejsetid: 15:35 t. ud og 15:30 hjem 
Ankomst Singapore: 16:40 
Ankomst København: 08:05 
Flyselskab: SAS og Lufthansa

SingaporeAir.com 
Pris: 9.367 kr. 
Mellemlanding: Direkte flyvninger 
Rejsetid: 11:50 t. ud og 13:05 t. hjem 
Ankomst Singapore: 06:10 
Ankomst København: 07:15 
Flyselskab: Singapore Airlines

Vi har fundet 3 flybilletter København-Singapore hvor prisen ligger ml. 5.025 kr. og 9.367 kr.

Den billigste flybillet fandt vi hos Travellink.dk, hvor en flybillet København-Singapore med mellemlanding i Istanbul koster 5.025 kr,, hvilket er meget billigt for en flybillet til Singapore. Rejsetiden 16 timer ud og 19 timer hjem, så det er faktisk meget rimeligt. Vi kender ikke rigtig Turkish Airlines og kan derfor ikke rigtig udtale os om komforten i deres fly, hvilket også gør det svært for os at anbefale dem. Når det er sagt, kan man vel klare sig med middelmådig komfort, når flybilletten er så billig.

Vores første alternativ til den billigste flybillet København-Singapore, fandt vi også hos Travellink.dk. Her koster flybilletten København-Singapore med SAS/Lufthansa med mellemlanding i München 6.937 kr. Den samlede rejsetid er 2-3 timer kortere end med Turkish Airlines, og vi ved at komforten og servicen i 90% af tilfældende er i orden. Flybilletten er dog også små 2.000 kr. dyrere, så det må være op til jer om I er villige til at betale den ekstra pris for marginal kortere rejsetid og fornuftig komfort.

Den sidste flybillet vi har valgt er den direkte flybillet København-Singapore og retur med Singapore Airlines. Rejsetiden bliver ikke kortere, komforten er god og service er i top, men det er prisen også, 9.367 kr. koster flybilletten med Singapore Airlines. Det er mange penge, og var pengepungen god og tyk, ville vi uden tvivl vælge den flybillet København-Singapore.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar