onsdag den 29. september 2010

Fly København-Hong Kong

Vi har brugt eftermiddagen på at browse lidt efter flybilletter til Hong Kong. De flybilletter vi har kigget på er med udrejse den 16. februar og hjemrejse den 2. marts (ankomst i København den 3. marts).

De flybilletter vi vælger at skrive om i dette blogindlæg bliver udvalgt på baggrund af 1) pris, 2) samlet rejsetid og 3) komfort under rejsen. Nedenstående viser vi nogle udvalgte flybilletter København-Hong Kong, som vi efterfølgende kommenterer på. Bemærk at vi fravælger alle flybilletter med mere end 1 mellemlanding, da vi ikke kan overskue 2 mellemlandinger til en stor destination som Hong Kong.

Fly København-Hong Kong
Flybillet.dk
Pris: 4.566 kr.
Mellemlanding: 1 - Zürich
Rejsetid: 14:30 t. ud og 16:01 t. hjem
Ankomst Hong Kong: 17:25
Ankomst København: 09:00
Flyselskab: Swiss

KilroyTravels.dk
Pris: 5.348 kr.
Mellemlanding: 1 - Helsinki
Rejsetid: 12:00 t. ud og 16:30 t. hjem
Ankomst Hong Kong: 15:15
Ankomst København: 10:35
Flyselskab: Finnair

Da der ikke er nogle direkte fly København-Hong Kong, har vi valgt at vise de billigste flybilletter med 1 mellemlanding.

Hos Flybillet.dk fandt vi den billigste flybillet til Hong Kong, her koster flybilletten med Swiss via. Zürich 4.566 kr., hvilket er ret billigt. Da både rejsetiden og flyselskabet er fornuftige, vil vi helt klart anbefale den flybillet til Hong Kong.

Er I villige til at betale ca. 800 kr. mere pr. flybillet for at spare 3 timers rejsetid, så skal I vælge flybilletten med Finnair til Hong Kong hos Kilroy Travels. Vi synes det er lige i overkanten, især hvis I skal købe flere flybilletter, men den beslutning vil vi lade være op til jer:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar