mandag den 2. august 2010

CPH Airport iPhone App

Det kan godt være vi er lidt sent ude, men vi har lige testet CPH Airport App til iPhone, og det er bare godt lavet af Københavns Lufthavne. CPH Airport APP'en kan hentes her på iTunes, og skal du ud og rejse el. hente familie el. venner i lufthavnen, vil vi varmt anbefale dig at gøre det!

CPH Airport App'en består af 5 overordnede menu-punkter, Welcome, Flights, Shopping, Parking og More (Maps, Security Checklist, Newsletter og About CPH Airport). Nedenstående vil vi gennemgå og kommentere på menupunkterne i App'en.


Welcome
Her får du et hurtigt overblik over aktuelle afgange og ankomster i lufthavnen. Derudover giver menuen dig også en aktuel status på ventetiden ved Security Checket.

Flights
Her kan du vælge at få informationer på din iPhone om den ankomst el. afgang der interesserer dig. Hver gang der sker en ændring i ankomsttidspunkt, bagage, afgangstidspunkter m.m., får du informationen på din CPH Airport App. Det er virkeligt brugbart når man er på farten og man slipper for at besøge hjemmesiden og tilmelde sig SMS service på forhånd.

Shopping
Er ikke så vigtig for os, men det kan give den rejsende et hurtigt overblik over udvalget af butikker i Københavns Lufthavn. Det er et nice to have, og kan være guld værd for dem der lige skal have den sidste gave med hjem til familie el. venner.

Parking
Super fin mulighed for dem der tager bilen til lufthavnen.


Udover at give den rejsende et kort over parkeringsfaciliteterne i lufthavnen, giver den også mulighed for at booke en parkeringsplads direkte i App'en - det er super sweet!

More...
Dækker over Maps, Security Checklist, Newsletter og About CPH Airport. Det er som menupunktet også viser ikke de vigtigste ting i CPH Airport App'en. Dog synes vi at Security Checklist er et godt tiltag, der hvis de rejsende læser den, kan være med til at nedbringe ventetiden ved sikkerhedskontrollen:)

Som nævnt i starten synes vi det er en rigtig lækker iPhone App København Lufthavn har lavet. Den er virkelig brugbar for alle der skal i lufthavnen, uanset om man selv skal rejse eller bare afhente folk i lufthavnen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar