mandag den 5. juli 2010

Fly København-Torshavn

Her i sommervarmen fortsætter vi med at finde billige flybilletter til destinationer nord for Danmark. Her til eftermiddag har vi fundet flybilletter København-Torshavn, Vagar.

Flybilletterne til Færøerne er med udrejse den 19. august og hjemrejse den 26. august. Vi har to krav til flybilletterne København-Torshavn og de er 1) det skal være direkte flyvninger begge veje og 2) flybilletterne må ikke være alt for dyre.

Fly København-Torshavn
Travellink.dk
Pris: 2.188 kr.
Ankomst Torshavn: 10:05 el. 20:30
Ankomst København: 11:35
Flyselskab: Atlantic Airways

Den billigste flybillet til Torshavn fra København fandt vi hos Travellink.dk, hvor flybilletten København-Torshavn med Atlantic Airways koster 2.188 kr.

Der er rigtig mange udbydere der tilbyder fly København-Torshavn til næsten samme pris som Travellink.dk, så skulle prisen være ændret er det forsøget værd at kigge forbi nogle af de andre udbydere.

Hoteller i Torshavn
Vi har kigget på hoteller i Torshavn og har fundet 4 i alt. Priserne pr. værelse pr. nat for 2 personer ligger i intervallet 650 kr. - 2.321 kr.

Som et eksempel kan vi nævne det 3 stjernede Hotel Torshavn, der ligger i centrum, kan bookes for 1.400 kr. pr. værelse pr. overnatning på booking.com.

Kigger vi på den samlede pris, må vi sige at Færøerne langt fra er et billigt rejsemål. Prisen for fly + hotel i Torshavn for to personer kommer hurtigt op i 12.000 kr. - 14.000 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar