søndag den 25. juli 2010

Fly København-Toronto

Har til morgen har vi kigget på fly København-Toronto. De flybilletter vi har kigget på er med udrejse den 2. oktober og hjemrejse den 16. oktober. Vi ved at Air Canada har åbnet en direkte rute fra København til Toronto, så vi er spændte på priserne på ruten.

Vi har nogle få krav til flybilletterne til Toronto fra København og de er 1) der skal maksimalt være 1 mellemlanding og vi foretrækker naturligvis at flyve direkte, 2) vi vil senest lande i Toronto kl. 20:00 og 3) flybilletterne skal være billige.

Fly København-Toronto
Travellink.dk
Pris: 4.371 kr.
Mellemlanding: Heathrow ud, direkte hjem
Flyvetid: 11:35 t./7:40 t.
Ankomst Toronto: 17:35 t
Ankomst København: 7:15
Flyselskab: BMI og Air Canada

Ticket.dk 
Pris: 4.701 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger begge veje
Flyvetid: 8:30 t./7:40 t.
Ankomst Toronto: 14:55
Ankomst København: 7:15
Flyselskab: Air Canada

Den billigste flybillet København-Toronto fandt vi hos Travellink.dk, hvor flybilletten med BMI og Air Canada koster 4.371 kr. På udrejsen er der en enkelt mellemlanding i London Heathrow men der flyves direkte Toronto-København på hjemrejsen.

Vi synes at prisen på flybilletten er yderst rimelig og rejsetiden er bestemt også fornuftig. Naturligvis foretrækker vi at flyve direkte begge veje, og derfor har vi også fundet den billigste flybillet København-Toronto hvor der flyves direkte begge veje.

Den billigste direkte flybillet fandt vi hos Ticket.dk, hvor flybilletten koster 4.701 kr., hvilket er 330 kr. dyrere end den billigste flybilllet.

Personligt ville vi helt sikkert betale de 330 kr. ekstra for at flyve direkte og spare 3-4 rejsetimer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar