fredag den 23. juli 2010

Fly København-Tokyo

I dag har vi kigget på flybilletter til Japan og starter med at finde de billigste flybilletter til Tokyo fra København. De flybilletter vi har kigget på er med udrejse den 15. oktober og hjemrejse den 23 oktober, dermed har vi 1 uge til at opleve Tokyo.

Vi har opsat nogle krav til flybilletterne og det er 1) der må maksimalt være 1 mellemlanding og 2) flybilletten må ikke koste mere end 7.500 kr.


Fly København-Tokyo
Travellink.dk
Pris: 7.160 kr.
Mellemlanding: Direkte/Wien
Flyvetid: 10:50 t./15:15
Ankomst Tokyo: 9:35 t.
Ankomst København: 15:55
Flyselskab: SAS ud og Austrian Airlines hjem

Seat24.dk 
Pris: 7.974 kr. 
Mellemlanding: Direkte begge veje  
Flyvetid: 10:50 t./11:25 
Ankomst Tokyo: 9:35 t. 
Ankomst København: 16:05 
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet København-Tokyo fandt vi hos Travellink.dk, hvor flybilletten med SAS og Austrian Airlines koster 7.160 kr. Der flyves direkte fra København til Tokyo, mens der på hjemrejsen mellemlandes i Wien. Rejsetiden er yderst fornuftig og prisen på flybilletten er inden for vores egen budgetramme.

Vi har valgt også at vise den billigste direkte flybillet til og fra Tokyo. Her går turen direkte til og fra Tokyo med SAS og flybilletten koster 7.974 kr., hvilket naturligvis gør rejsetiden så kort som det lader sig gøre.

Fly København-Tokyo med 1 mellemlanding kan rent faktisk købes helt ned til små 5.000 kr. med Aeroflot eller. Turkish Airlines. Vælger I de flybilletter indebærer det en overnatning i enten Moskva el. Istanbul. Da vi ikke har den store fidus til nogle af de flyselskaber, og ikke ønsker at krydre rejsen til Tokyo med en overnatning i én af de nævnte byer, falder vores valgt klart på én af de viste flybilletter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar