torsdag den 1. juli 2010

Fly København-Island

Vi har kigget på fly København-Island med udrejse den 22. juli og hjemrejse den 25. juli, og har dermed lagt op til en forlænget weekend i Reykjavik. Island har utrolig mange ting at byde på, især er den særegne natur en helt fantastisk oplevelse, og den bliver ikke mindre at den ulmende vulkan.

Udover flybilletter til Island, har vi også kigget på hotelpriser i Reykjavik. Nedenstående vil vi først vise flybilletter København-Island og derefter skrive lidt om prisniveauet på hoteller i Reykjavik.


Fly København-Island
IcelandExpress.dk
Pris: 1.995 kr.
Flyvetid: 3:10 t.
Ankomst: Keflavik, Island: 14:30
Ankomst København: 12:10 el. 20:45
Flyselskab: Iceland Express

Supersaver.dk
Pris: 2.002 kr.

Flyvetid: 3:10 t.

Ankomst: Keflavik, Island: 23:40

Ankomst København: 12:45

Flyselskab: Icelandair

Flybilletten til Island fra København kan købes billigst hos Iceland Express, hvor billetten koster 1.995 kr. Det er 207 kr. billigere end den billigste flybillet København-Island med Icelandair.

Da Iceland Express samtidig tilbyder nogle, efter vores mening, mere attraktive rejsetidspunkter, ville vi helt klart vælge at flyve til Island med Iceland Express.

Hoteller Reykjavik
 Hotellerne i Reykjavik kan bookes fra ca. 235-2.600 kr. pr. værelse pr. nat, så der er virkelig noget for enhver pengepung.

Leder man efter et fornuftigt 3-4 stjernet hotel centralt i Reykjavik, ligger priserne typisk på 800-1.200 kr. pr. værelse pr. nat.

Et godt eksempel på et godt hotel central i Reykjavik er Hilton Reykjavik Nordica, hvor den gennemsnitlige pris pr. overnatning i perioden ligger på 1.072 kr. hos Booking.com. Det er sikkert valg i den lidt dyrere ende, men det er helt sikkert rart med et ordentligt hotel, skulle de islandske vejrguder vise sig fra den barske side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar